Anlık Bildirim

iPhone 6S serisinde bazı hatalar ortaya çıkmaya başladı

Genelde piyasaya sürülen ilk parti elektronik cihazlarda bazı yazılım veya donanım problemlerinin yaşanması sıkça karşılaştığımız bir durum. iPhone 6S serisinin satışa başlaması ile aynı durum burada da yaşanıyor. 

Forumlara düşen bilgilere göre iPhone 6S serisinin bazı modellerinde kendisini tamamen kapatma sorunu ortaya çıkmış. Batarya düzeyi normal olmasına rağmen beklenmedik bir anda kendisini kapatan telefonu açmaya çalıştığınızda ise Home butonunun ısınma yaptığı hissedilmiş. 

Şimdilik bunun iOS 9'dan kaynaklandığı tahmin ediliyor. Bu şekilde kapanan telefonların Güç ve Home tuşuna 10 saniye basarak yani reset yaparak açılabildiği de belirtiliyor. Forumda bir araya gelen mağdurlar yakın bir zamanda Apple mühendislerine konuyu iletecekler. 

Diğer bir problem ise iOS 9 üzerinde çalışan iPhone 5/5c/5s modellerinden kişisel verilerini iCloud üzerinden yedekleyerek iPhone 6S modeline aktaran kullanıcılarda ortaya çıkıyor. Bu problemde ise Cüzdan, Hava Durumu, Hesap Makinesi, Saat gibi uygulamalarda sanki yakınlaştırma yapılmış gibi bazı bölümler ekran dışında kalıyor. 

Ayarlardan Görüntü Yakınlaştırma özelliği kapatıldığı zaman Cüzdan uygulamasındaki bu hata düzeliyor ancak diğer uygulamalardaki hata devam ediyor. Kullanıcılar iOS 9.1 beta 3 sürümünde bu hatanın giderildiğini belirtiyor. Bu bakımdan iOS 9.1 şimdilik kesin çözümmüş gibi duruyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16061 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 6s
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim