Anlık Bildirim

iPhone 6S ve 6S Plus modelleri 2 GB RAM'e sahip olabilir

iPhone 6S ve 6S Plus modelleri 2 GB RAM'e sahip olabilir
Apple'ın geçmiş dönem politikalarına bakılırsa şirketin 2015 yılı içerisinde iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerini çıkaracağı öngörülüyor. Ayrıca çıkışlarına uzun bir zaman olsa da ilk söylentiler gün yüzüne çıkmaya başlamış durumda.

Söylentilere göre Apple'ın gelecek ürünlerine aşina ve daha önce bu ürünler hakkında sızıntılar yapmış bir isim yeni iPhone modellerinin 2 GB sistem belleğine sahip olacağını iddia ediyor. Geçmişe bakılırsa Apple en son RAM miktarını 2012 yılında iPhone 5 ile yükseltmişti. Yeni cihazlar tanıtılacağı zaman aradan yaklaşık 3 sene geçmiş olacak ki bu süre de RAM miktarının yükseltilmesi için normal karşılanıyor.

Diğer yandan iPad Air 2 modelinin 2 GB sistem belleği ile gelmesi de şirketin bu konuda adım atacağının bir göstergesi olarak görülüyor. Ayrıca 2 GB RAM'in çoklu uygulama konusunda mobil cihazları oldukça rahatlattığı belirtilse de pil tüketimine olumsuz bir etki sunacağı su götürmez bir gerçek.

Ayrıca iddialar bununla da sınırlı değil. Apple'ın iPad Air 2 ve iPad mini 3 ile başlattığı Apple SIM uygulamasını yeni iPhone modellerine taşımak istediği konuşuluyor. Apple SIM'in ne olduğundan bahsetmek gerekirse kullanıcılar yeni cihazlarını aldıklarında içerisine takılır bir sim kart ile karşılaşıyorlar. Daha sonra akıllı cihazı açtıklarında uygun gördükleri operatörü seçerek o operatörün ödeme planlarına göre cihazlarını kullanabiliyorlar. Ancak mobil operatörlerin kontratlı satışlara daha sıcak bakması bu konuda Apple'ın önünü kapayabilir.

Yeni iPhone modellerinin bir Apple klasiği olarak Eylül ayında tanıtılması bekleniyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6026 kez okundu.
53 kişi, toplam 54 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 6s, iphone 6s plus ve yeni
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim