Anlık Bildirim

iPhone 7 için kulaklık adaptörü ve yedek batarya bir arada

iPhone 7 modeli için yanında sürekli adaptör taşımak istemeyenler için komple bir çözüm geliyor. Fuze iPhone 7 hem adaptör hem de yedek batarya imkanı sunuyor.

Apple’ın iPhone 7 ile birlikte 3.5mm kulaklık girişinden vazgeçmesi şimdiden pek çok ilginç çözümü ortaya çıkarmaya başladı. Yanında bir adaptör taşımak istemeyenler için Fuze firması kapsamlı bir çözüm geliştirmiş.

Fuze iPhone 7 adındaki yeni kılıf serisi kullanıcılara 3.5mm kulaklık girişi ve Lightning girişini bir arada sunuyor. Böylece kullanıcılar standart kulaklığı ile müzik dinlemeye devam ederken aynı anda cihazlarını şarj da edebiliyorlar. Kılıf iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için farklı versiyonlara sahip.

Diğer taraftan kılıfta modele göre 2400mAh/3600mAh kapasiteli yedek bir batarya da yer alıyor. Böylece prize uzak kullanıcılar için bir tam döngüden fazlası sunuluyor. Ayrıca kılıfın belirli bir oranda cihazlara koruma sağlaması da cabası.

Fuze iPhone 7 kılıfı Indiegogo üzerinden bağış desteği arıyor. 60$ ve üzeri bağışlarda Fuze iPhone 7 kılıfı hediye edilecek. Projenin tamamlanmasına kesin gözüyle bakılırken, dağıtımlar ise Aralık ayına kadar başlamış olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim