Anlık Bildirim

iPhone 7 ile en büyük değişim ekran koruyucu aksesuarlarda olacak

Apple’ın bu yıl sonbahar aylarında piyasaya süreceği iPhone 7 serisinde, artık büyük tasarım değişiklikleri olması ihtimali rafa kalkmış durumda. Yine kozmetik anlamda bir kaç değişiklik söz konusu.

Son dönemde ortaya çıkan analizler ve sızıntılar ile birlikte, iPhone 7 modelinde büyük bir tasarım değişikliği olmayacağı ihtimali güç kazanmaya başladı. 3.5mm kulaklık girişinin kalkması, OLED ekran, çift arka kamera gibi değişiklikler için 2018 yılı işaret ediliyor. Yine de iPhone 7 serisinde bazı önemli değişiklikler olabilir.

Kaynaklardan gelen bilgilere göre, iPhone 7 modelinin ahize kısmında bir miktar büyüme yaşanması bekleniyor. Ayrıca ışık sensörü de sol taraftan sağ tarafa kaydırılıyor. Her ne kadar boyutları değişmese de, ön paneldeki bu yenilik önceki ekran koruyucu aksesuarları tamamen işlevsiz hale getirebilir. Pek çok üreticinin bu değişikliği haber alarak ekran koruyucu üretimini durdurduğu ve yeni tasarım şemasını beklediği belirtiliyor.

Ahize kısmının biraz daha büyümesi, telefon görüşmelerinin daha kaliteli ve daha yüksek sesle yapılmasına olanak tanıyacak. Işık sensörünün yerinin neden değiştiği ise şimdilik bilinmiyor. Bu değişiklikler haricinde, ön kısımda bilinen bir yenilik yok. Ayrıca arka kısımdaki anten çizgilerinin biraz daha üst ve alt kenarlara doğru kaydırılacağı dile getiriliyor.

iPhone 7 serisinde en önemli değişiklik daha güçlü ve enerji verimliliği yüksek Apple A10 yonga seti olacak. Bu noktada firmanın 10nm üretim sürecine geçiş yapmayacağı ihtimali de ortaya çıkıyor. TSMC muhtemelen 16nm FinFET sürecinin şu an ki en verimli üçüncü nesli ile üretim yapacaktır. 10nm sürecini ve ayrıca 3GB RAM gelişimini yine gelecek yıl ki iPhone serisinde görmemiz muhtemel. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9269 kez okundu.
18 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 7 ve iphone 7 plus
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim