Anlık Bildirim

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın Türkiye çıkış tarihi netlik kazandı

Apple’ın ülkemizde ekim ayında satışa sunulması düşünülen yeni nesil akıllı telefonları iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, Türkiye'de ekim ayının ikinci haftasında satışa çıkıyor.
Geride bıraktığımız 7 Eylül tarihinde düzenlenen etkinlikte görücüye çıkan ve Donanım Haber ekibi olarak simultane çeviri ile anbean aktardığımız iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın çıkış tarihi hakkındaki detaylar netlik kazanmaya başladı.
Hatırlayacağınız gibi 3.5 mm kulaklık girişini kaldırarak yerine Lightning bağlantısını kullanan Apple bu yüzden yoğun eleştirilere maruz kalmıştı. Özellikle telefonu şarj ederken kulaklıkla müzik dinlemeyi engelleyen bu karar sonrası Apple "iPhone Lightning Dock" adını verdiği cihazını satışa sunmuştu.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, 14 Ekim'de satışa çıkıyor

Daha güçlü işlemci ve gelişmiş kamera performansıyla dikkat çeken cihazlar geride bıraktığımız 16 Eylül tarihinde başta Amerika olmak üzere birçok bölgede satışa çıkmış, geçtiğimiz hafta ise yeni ülkelerde kullanıcılarla buluşmuştu.
Henüz Apple cephesinden resmi açıklama yayınlanmamış olmasına rağmen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın 14 Ekim tarihinde Apple mağazalarında ve yetkili Apple satıcılarında satışa sunulacağı belirtiliyor. iPhone 6s modeliyle kısmen yakın ücrete sahip olacağı düşünülen akıllı telefonların Türkiye fiyatları ise henüz netlik kazanmış değil. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
35539 kez okundu.
25 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple iphone 7, iphone 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim