Anlık Bildirim

iPhone 7’nin kulaklığı profesyonel özellikler ile gelebilir

iPhone 7 ile birlikte gelen kulaklığın sahip olacağı niteliklere ilişkin ilgi çekici iddialar ortaya atıldı. Kulaklık noise-cancelling özelliği ile gelebilir. İşte konuya ilişkin detaylar:
iPhone 7’nin çıkışına daha epey bir süre var belki ancak bu konuda çarpıcı iddialar gelmeye devam ediyor. Bir süredir 3.5mm’lık yuvanın kaldırılıp sadece lightning soketinin kullanılacağı konuşuluyordu ki şimdi de kullanılacak olan kulaklığa dair bir takım söylemler ortaya çıktı.

iPhone 7’nin daha ince olabilmesi noktasında da en ciddi engel olan 3.5mm’lık yuva, yerini ligtning’e bırakırken bir dizi yeniliği de beraberinde getireceğe benziyor. Beats Audio’nun satın alınmasıyla bu noktada daha deneyimli bir yapıya kavuşan Apple, bu bilgi birikimini iPhone 7 kulaklığında kullanmak istemiş olabilir. Bu odakta en büyük iddia noise-cancelling özelliği.

Kulaklığın dış ortamdaki gürültüyü yalıtarak size daha berrak bir dinleme deneyimi sunması şeklinde ifade edebileceğimiz bu teknoloji, üst düzey kulaklıklarda aktif veya pasif noise-cancelling nitelikleri ile karşımıza çıkıyor. Aktif olan sistemlerde gereksiz ses dalgaları nötrlenerek, dış ortamdaki gürültünün duyulması engelleniyor. Bu iş için Apple’ın İngiliz Wolfson Microelectronics şirketi ile çalışacağı iddia edilmiş. Kulaklığın aktif noise cancelling için ihtiyaç duyacağı enerjiyi şarja gerek kalmadan doğrudan lightning yuvasından çekebilmesi de kullanılacak kulaklığın en büyük avantajı olacak. Burada ihtiyaç duyulan enerji cüzi rakamlarda olacağı için şarj kaygısı da dikkate alınacak düzeyde değil.

Tabi Apple’ın farklı bir strateji izleyerek kutunun içine standart bir versiyon koyup, noise-cancelling, suya dayanıklılık gibi özellikler sunan modeli daha pahalıya harici bir aksesuar olarak satması da söz konusu olabilir. Bu arada Apple, lightning yuvası sayesinde iPhone 7 kulaklıklarından lisans ücreti de kazanmaya başlayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5447 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 7, Lightning kulaklık ve
2 etiket daha earpods Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim