Anlık Bildirim

iPhone 7′nin satış tarihi hakkında önemli iddia

Mobil cihazlarla ilgili sızıntı paylaşımlarıyla tanınan @evleaks, bugüne kadar yazılan haberlerde eylül ayında tanıtılacağı söylenen iPhone 7'nin resmi satış tarihini açıkladı.
Yavaş yavaş gündemin bir numaralı konusu haline gelmeye başlayan yeni nesil iPhone’a dair sızıntılar son bulmuş değil. Yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı bilgi kirliliği oluştururken, güvenilir kaynaklar tarafından paylaşılan bazı detaylar ise cihaz hakkında merak edilen noktalara ışık tutuyor.
Şu ana kadar çıkan haberleri toparlayacak olursak iPhone 7'de 3.5 mm kulaklık bağlantısı yerine Lightning girişinin yer alacağı ve böylelikle alt bölümdeki çift hoparlör ızgarası ile stereo ses desteği sunulacağı belirtiliyor. Diğer taraftan anten çizgilerinin cihazın kenarlarına taşınacağı ve kamera lensinin biraz daha büyüyeceği ifade ediliyor. Fakat Apple'ın "AirPods" adını taşıyan kablosuz kulaklık için marka tescili yaptırması tartışmaları da beraberinde getirmişti.
Merakla beklenen etkinlik için henüz davetiye göndermeye başlamayan Apple’ın haliyle cihazları ne zaman satışa sunacağı da bilinmiyor. Ancak mobil cihazlar hakkında sızıntı niteliğindeki paylaşımlarıyla tanınan ve tweet’lerinin büyük çoğunluğu doğrulanan Evan Blass, iPhone 7'nin satış tarihini açıkladı. Buna göre Blass yeni iPhone’ların 12 Eylül haftasının sonunda, yani 16-17 Eylül tarihinde satışa çıkacağını iddia ediyor.
iPhone SE hariç neredeyse tüm yeni cihazlarını eylül ayında tanıtan Apple'ın iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerini ise 9 Eylül’de duyurduğu düşünülürse tahminlerin çok da mantıksız olmadığını söyleyebiliriz. Bakalım @evleaks’in tüm bu iddiaları doğru çıkacak mı… 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7840 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple iphone 7, iphone 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim