Anlık Bildirim

iPhone SE ekran modülü internete sızdırıldı

Mart ayında aramıza katılması beklenen Apple'ın yeni 4 inçlik iPhone modeli ile ilgili sızıntılar da derinleşiyor. Şimdi karşımızda cihazda kullanılacak ekran modülü var.

Apple'ın yeni 4 inçlik iPhone modelinin artık eli kulağında diyebiliriz. Mart ayı içerisinde tanıtılması beklenen yeni model için sızıntıların da dozu arttı. Tasarım şemaları ve çizimlerin ardından bileşenler de görücüye çıkmaya başladı.

İnternete sızan yeni görsel, iPhone SE ekran modülü ile iPhone 6S serisinin karşılaştırmasını yapıyor. 4 inçlik ekranda ilk göze çarpan, 3D Touch modülünün eksikliği oluyor. iPhone 6S modelinin üst ve alt kısımlarında konumlanan modül sürücüleri, iPhone SE modelinde yer almıyor. Zaten gündeme gelen bilgiler de, 3D Touch modelinin sadece iPhone 6S serisine özgü olarak kalacağı yönünde.


Tasarım olarak iPhone 6 serisi ile başlayan çizgileri temel alsa da, iPhone SE modelinde önemli bir fark var. Normalde yan tarafta yer alan güç tuşu, iPhone SE de üst tarafa konumlanıyor. Zaten güç butonunun yan tarafta olmasının sebebi, büyüyen ekran nedeniyle üst kısma ulaşmanın zor olacağı düşüncesiydi. 4 inçlik bir ekranda bu zorluk ortadan kalkmış oluyor.

iPhone SE için konuşulan özellikler; Apple A9 yonga seti, 12MP çözünürlüğünde arka kamera, Touch ID, Apple Pay, 16GB/64GB depolama kapasitesi, 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.2 ve 1642 mAh kapasiteli batarya şeklinde sıralanıyor. Modelin 400$-500$ arasında olacağı ifade ediliyor. Apple'ın Bahar etkinliği için konuşulan tarih ise 21 veya 22 Mart 2016.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10623 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone se ve iphone 5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim