Anlık Bildirim

iPhone’u ile evlenen adam

Yapılan pek çok analize göre, günlük yaşantımızda akıllı telefonlar başka herhangi bir şeyden daha fazla zamanımızı alıyor. ABD’de bir kullanıcı, bu konuya ilginç bir şekilde dikkat çekmek istemiş.

Akıllı telefonlar artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiş durumda. Otururken, yatarken, hatta televizyon izlerken bile akıllı telefonlara vakit ayırmak zorunda hissediyoruz kendimizi. Las Vegas’da bir kullanıcı, bu konuya ilginç bir şekilde dikkat çekmek istemiş.

Aaron Chervenak isimli bir vatandaş, sahibi olduğu iPhone modeli ile sembolik bir evlilik töreni gerçekleştirmiş. Küçük bir Las Vegas kilisesinde yapılan törende, nikahı peder Michael Kelly kıymış. Kelly, ilk başta teklife oldukça şaşırdığını ancak sonra kabul ettiğini belirtiyor. Paylaşılan videoda da, tören için oldukça özenildiği görülüyor.

Nevada eyaletinde normalde böyle bir evliliğe izin yok. Chervenak, akıllı telefonların hayatımızın ayrılmaz bir parçası olmasını ve 24 saat vakit geçirdiğimiz bir araç haline gelmesini, esprili bir dille anlatmayı hedeflemiş.

Yapılan pek çok analize göre, günlük yaşantımızda akıllı telefonlar başka herhangi bir şeyden daha fazla zamanımızı alıyor. Geçmiş yıllarda sadece sesli ve metin görüşmesi yapmak için kullanılan telefonlar bugün çok gelişti ve neredeyse kişisel bilgisayarların yerini alacak hale geldi. Kullanıcılar da, kendilerine ait pek çok işlemi akıllı telefonlarına taşıdı. Böylece bağımlılığın ilk adımları atılmış oldu. Hatta iPhone sahibi olabilmek için böbreğini satan insanların olduğunu da okumuştuk.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 2 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4693 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, married with iphone
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim