Anlık Bildirim

İddia: Apple "Force Touch" teknolojisine sahip yeni iPhone'ların üretimine başladı

İddia: Apple 'Force Touch' teknolojisine sahip yeni iPhone'ların üretimine başladı
 
Apple'ın iPhone 6 ile iPhone 6 Plus yerine Ağustos ayında duyurup Eylül ayında satışa sunması beklenen yeni modelleri iPhone 6s ile iPhone 6s Plus, Bloomberg'in kaynaklarından gelen son bilgiye göre "Force Touch" teknolojisiyle beraber üretime girmiş durumda.
Apple'ın ilk olarak 12-inç Retina Macbook bünyesinde yer verdiği Force Touch teknolojisi, kişilerin yüzeye uyguladığı basma kuvvetini algılıyor ve farklı geri bildirimler verebiliyor. Yazılımsal olarak birçok amaç için programlanabilen teknoloji, daha önce de bazı bilgileri geldiği üzere yeni nesil iPhone modellerinin ekranlarında da kendisine yer bulmaya hazırlanıyor.
Bloomberg'in kaynakları iPhone 6s ile iPhone 6s Plus'un Force Touch teknolojisiyle beraber ön üretime girmesi haricinde cihazların tasarımları hakkında da bazı bilgiler veriyor. Bu doğrultuda iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile aynı gövde tasarım çizgisini yaşıyacak olan yeni modeller, 4.7-inç ile 5.5-inç ekran boyutlarını da koruyacaklar.
iPhone 6s ile iPhone 6s Plus'ın ayrıca iOS 9 içerisinde yer alan bazı kodlara göre daha önce iPhone ailesinde yer almayan ön kamera flaşı barındırma ihtimali de bulunuyor. Bu sayede düşük ışıktaki özçekim kalitesini ciddi seviyede arttırması beklenen telefonlar, aynı zamanda söylentiler doğru çıkarsa ön kameralarıyla 1080 piksel video çekebilecek, 1920 x 1080 piksel ile 2560 x 1440 piksel ekran çözünürlükleri sunacak, daha fazla RAM miktarı taşıyacak, yeni A9 işlemciyle gelecek ve 12 megapiksel çözünürlükte arka kamera gibi detaylar taşıyacaklar.
Merakla beklenen ve görüldüğü kadarıyla önemli bir güncelleme ile satışa çıkacak olarak iPhone 6 ile iPhone 6s Plus, büyük boyutlu üretime ise herşey istenildiği gibi giderse Temmuz ayı içerisinde girecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5599 kez okundu.
26 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, teknoloji ve
2 etiket daha dedikodu force touch
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim