Anlık Bildirim

watchOS 2.2 ile birden fazla Apple Watch tek bir iPhone ile eşleşebilecek

Apple, iOS 9.3 betası ile birlikte Apple Watch'ın yeni yazılımına ilişkin detayları da paylaştı. watchOS 2.2 sürümü ile birlikte bir iPhone'a birden fazla Apple Watch bağlanabilecek.
watchOS 2.2 ile birden fazla Apple Watch tek bir iPhone ile eşleşebilecek
 
Yeni yazılım güncellemelerine ilişkin detayları paylaşan Apple, güncelleme ile birlikte akıllı saatine sağlayacağı özelliklere de yer verdi. watchOS 2.2 adıyla yayınlanacak güncelleme şimdilik yalnızca geliştiriciler için kullanılabilir durumda.

Güncellemede en çok ilgi çeken nokta artık bir iPhone ile birden fazla Apple Watch'ın bağlantı kurabilecek olması. Kaç adet iPhone sahibi birden fazla Apple Watch akıllı saatine sahiptir bilinmiyor ancak farklı modellere sahip olmak isteyen kullanıcılar için destek sunulmaya başlanacak. Elbette bu özellik için farklı kullanım senaryoları üretmek de mümkün.
Güncelleme ayrıca akıllı saate yön tarifi yapabilme ve harita üzerinden çevredeki mekanları gösterme özelliklerini de ekleyecek. Bunun yanı sıra aktivite takibi konusunda da iyileştirmeler yapılırken verilerin 3. parti uygulamalarla paylaşılmasının da önü açılmış durumda.
Henüz yayınlanma tarihi netleşmeyen güncellemedeki tüm özellikleri kullanabilmek için iOS 9.3'ün yüklü olması gerekecek. watchOS'da açık beta programı da bulunmadığı için Apple Watch sahipleri şimdilik son sürümün yayınlanmasını beklemek zorunda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim