Anlık Bildirim

Altın kaplatılan Apple Watch 1400 dolara mal edilebiliyor

 
Altın kaplatılan Apple Watch 1400 dolara mal edilebiliyor
Apple yeni akıllı saati Apple Watch'ın satışlarına bir süredir belirli ülkelerde başlamış durumda. Çıktığı günden bu yana tartışma konusu olan saat özellikle fiyatlarıyla tepki çekmişti. En ucuz versiyonu 350 dolardan başlayan modelin paslanmaz çelikten üretilen varyasyonları 1100 dolara kadar ulaşıyordu.

Fiyatlar bununla da sınırlı değil. Dileyen tüketiciler fiyatı 10 000 - 17 000 dolar arasında değişen altın kasa modeller de mevcut. Ancak fiyatı çok yüksek olan bu modellere sınırlı bir kitle ulaşabiliyor. Bu konuda ise Viyetnam'lı bir lüks takı uzmanının çözümü mevcut.
Sunulan çözüm ise oldukça basit ; altın kasalı bir Apple Watch almak yerine alüminyum modellerden birini alıp altıp kaplatmak. Bu çözümün maliyetinin ise yaklaşık 1000 dolar olduğu belirtiliyor. Aynı ayardaki altın kasanın üzerine kaplandığında yaklaşık 400 dolar olan model 1000 dolar masrafla toplamda 1400 dolara altın görünüme kavuşturulabiliyor. Bu fiyat ise altın kasalı modellerin satış fiyatının yaklaşık %10'u kadar. Bu ilginç çözümün ne kadar insan tarafından tercih edileceği ise merak konusu.
Altın kaplatılan Apple Watch 1400 dolara mal edilebiliyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim