Anlık Bildirim

Resmi duyuru öncesi yeni iPod'lar hakkında son bilgiler

Resmi duyuru öncesi yeni iPod'lar hakkında son bilgiler
 
Apple'ın kısa zaman içerisinde resmi olarak duyurması beklenen yeni iPod modelleri hakkında biraz daha detaylı bilgiler ortaya çıktı.
Geçtiğimiz haftalarda iTunes 12.2 güncellemesi içerisinde "altın", "koyu mavi" ve "pembe" renkli yeni iPod Nano, iPod Touch ve iPod Shuffle versiyonları bulunmuş ve ardından çıkan haberler resmi duyuru tarihi olarak 14 Temmuz'a işaret etmişti. Son gelen bilgilere göre bugün duyurulması beklenen modeller hakkında bazı yeni teknik detaylar daha ortaya çıktı.
Apple'ın iPod Nano ve iPod Shuffle'a donanımı sabit tutarak sadece yeni renk seçenekleri getireceği, iPod Touch'ın ise önemli değişiklikler alacağı biliniyordu. 9to5Mac sitesinin son haberine göreyse bu değişikliklerin başında yeni 64-bit destekli işlemci geliyor. Daha yüksek performans ve oyun kalitesi vaat eden bu işlemci, cihazın iOS 9'a geçmesini de kolaylaştıracak. Aynı zamanda "M" yardımcı hareket işlemci birimiyle egzersiz takibi noktasında üst düzey sonuçlar sunabileceği belirtilen yeni iPod Touch, kamera tarafında ise 5MP'den 8MP çözünürlük seviyesine çıkacak.
iOS 8.4 yüklü olarak Apple Music ile gelmesi beklenen yeni iPod Touch, 128GB'lık versiyonunda 399$, 64GB için 299$, 16GB içinse 199$ fiyat etiketlerine sahip olacak.

Resmi duyuru öncesi yeni iPod'lar hakkında son bilgiler
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15272 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, 2015 ve yeni
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim