Anlık Bildirim

Özel Haber: Intel'in Sandy Bridge-E işlemcilerinin lansman tarihi

Intel'in yüksek performans segmenti için hazırladığı Sandy Bridge-E serisi Core i7-3000 işlemcilerinin çıkış tarihi netleşti. LGA2011 platformunu oluşturacak yeni nesil işlemciler, X79 yonga setine sahip anakartlarla kullanılacak ve Core i7-900 serisi işlecilerin yerini alacaklar. Intel'in güncel yol haritasına göre ilk etapta farklı özelliklere sahip üç işlemci anons edilecek ki bunlar; 6 çekirdekli Core  i7-3960X ve Core i7-3930X ile 4 çekirdekli Core i7-3820.
32nm üretim teknolojisiyle hazırlanan ve dört kanal entegre bellek kontrolcüsüyle donatılan yeni nesil işlemciler, Intel'in son kullanıcılara yönelik en yüksek performanslı ürün gamını oluşturacak. Core i7-3960X modelinde gelişmiş hız aşırtma özellikleri, Core 7i-3930K modelinde ise sınırlı hız aşırtma seçenekleri sunacak olan Intel, Core i7-3820 modelini ise 300 doların altında bir fiyatlandırma ile  pazara sunmaya hazırlanıyor.
İşte Sandy Bridge-E işlemcilerinin lansman tarihi
Peki Intel'in yeni nesil Sandy Bridge-E işlemcileri ne zaman lanse edilecek. Elimize ulaşan resmi bilgilere göre lansman tarihi olarak 46-47. haftalar yani Kasım ayı gösteriliyor. Yaptığımız araştırma sonucunda lansman tarihine de ulaşmayı başardık. Herhangi bir değişiklik olmadığı takdirde Intel'in Core i7-3000 işlemcileri 15 Kasım'da yani AMD'nin Bulldozer FX lansmanını takip eden bir  ay içerisinde lanse edilmiş olacak.
İşte Sandy Bridge-E işlemcilerinin lansman tarihi
Core i7-3000 serisi işlemcilerin detaylı özellikleri için;
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
69906 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cpu, lansman ve
2 etiket daha Intel çıkış tarihi
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim