Anlık Bildirim

Yeni Intel işlemcilerle desteklenen Bean ve Crimson Canyon NUC serisi duyuruldu

Sekizinci nesil Intel Core i7 işlemcilerle donatılan NUC ailesi artık çok daha güçlü. Üstelik Radeon 540 ekran kartı ile de Full HD çözünürlükte oyun da oynatabiliyor.

Intel’in uzun yıllardır aralıksız olarak geliştirdiği NUC mini bilgisayar serisi bu yıl da güncellemeden nasibini aldı. Bean ve Crimson Canyon adındaki NUC serileri sekizinci nesil Intel işlemcilerden güç alıyor.

Bean ve Crimson Canyon serileri

Her yeni işlemci terfiinde daha güçlü ve daha enerji verimli hale gelen NUC serisi, kompakt bir yapı içerisinde masaüstü performansı sunmayı amaçlıyor. Bean ve Crimson Canyon serileri de bunu devam ettiriyor.

Bean Canyon serisinde 5 farklı model var ve barebone tarzında hazırlanmış. NUC8i7BEH, NUC8i5BEH, NUC8i5BEK, NUC8i3BEH, NUC8i3BEK şeklinde isimlendirilen seride sekizinci nesil Intel Core i7, i5 ve i3 işlemci seçenekleri sunuyor. Bu seri daha çok kendi sistemini kurmak isteyenlere hitap ediyor.

Crimson Canyon ise tam donanımlı mini PC modellerinden oluşuyor. Bu seride NUC8i3CYSM ve NUC8i3CYSN şeklinde iki model mevcut. Intel Core i3-8121U işlemci ile donatılan modellerde Radeon 540 2GB ekran kartı da yer alıyor. Bu seri harici ekran kartı barındıran ilk ana akım NUC serisi olma özelliğine sahip.

Seride 1TB HDD kapasite, 4GB veya 8GB LPDDR4 2400 RAM bellek, WiFi AC, Bluetooth 5.0, iki HDMI 2.0a port, dört adet USB 3.0 port şeklinde özellikler yer alıyor. Her iki seri de Eylül ayında piyasada olacak. Fiyatlar şimdilik bilinmiyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim