Anlık Bildirim

Intel mimari konferansı 11 Aralık tarihinde yapılacak

Cascade Lake başta olmak üzere önümüzdeki dönemde piyasada olacak Intel mimarileri gelecek ay masaya yatırılacak. Bağımsız grafik birimine de değinilmesi bekleniyor.

Intel’in Aralık ayında yeni teknolojilerini sahneye çıkaracak bir konferans düzenleyeceği iddialarının ardından resmi açıklama da geldi. Intel Mimari Günü 2018 konferansı 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Önemli bilgiler verilecek

Dağıtılan davetiyeler konferansı da doğrular nitelikte. Konferansın açılış konuşmasını ünlü isim Raja Khoduri yapacak. İşlemci ve grafik birimi bölümlerindeki üst düzey isimlerin konferansta hazır bulunacağı belirtiliyor.

Konferansta öne çıkan konu çoklu yonga tasarımını benimseyen Cascade Lake mimarisi olacak. 48 çekirdeğe kadar ölçeklendirilebilen kurumsal işlemcilerin detayları hakkında bilgiler verilmesi bekleniyor.

Elbette Intel’in Arctic Sound kod adlı bağımsız grafik birimi en çok merak edilen konuların başında geliyor. Raja Khoduri’nin mimari seviyede bazı detayları paylaşması bekleniyor ancak nihai ürün konusunda bir bilgi verilmeyecek. Khoduri de takipçilerden gelen sorulara konferansın bir harici grafik birimi konferansı olmadığı yanıtını vermiş. Bakalım Intel’in sürprizleri neler olacak?

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim