Anlık Bildirim

Intel'in henüz piyasaya çıkmamış 18 çekirdekli Xeon işlemcisi eBay'de göründü

eBay üzerindeki bir satıcı, Intel'in henüz resmi olarak piyasaya sürmediği 18 çekirdekli Broadwell-EP Xeon işlemcisini 999 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sundu. İşlemci kısa bir süre sonra satıldı.
Intel'in henüz resmi olarak piyasaya sürmediği 18 çekirdekli Broadwell-EP Xeon işlemcisi 999 dolarlık fiyat etiketiyle eBay üzerinden satışa çıkarıldı (kısa bir süre önce satıldı). Yeni Intel Xeon E5-2600 v4, 2.2GHz temel saat ve 3GHz Turbo frekansı ile mevcut X99 tabanlı anakartlarda çalışıyor.

Ürünü satışa sunan kullanıcı, Intel'in 14nm sürecine sahip yeni Xeon işlemcisinin, erken mühendislik örneği (engineering sample) olduğunu belirtiyor. Ayrıca tüm amaçlar için kullanılabilecek şekilde çalıştığını ve kullanılması amaçlanan bilgisayarlarda kolayca kurulabileceğini söylüyor.

İşlemci çekirdek başına 2.5MB L3 önbellek ile birlikte toplamda 45MB LLC önbelleğe sahip. Xeon E5-2600 v4 bir 145W TDP ile geliyor. Ayrıca Hyper Threading CPU sayesinde 36 iş parçacığı (thread) işleyebiliyor. eBay platformunda 999 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulan 18 çekirdekli Broadwell-EP Xeon E5-2600 v4 işlemcinin 24 saat geçmeden bir teknoloji meraklısı tarafından satın alındığını da belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim