Anlık Bildirim

Microsoft bu ay Xbox One ve Windows 10'un gelecek planlarını açıklayacak

Dev teknoloji şirketi Microsoft 25 Şubat tarihinde Xbox One ve Windows 10 ile ilgili gelecek planlarını açıklayacak. Etkinlik ile ilgili ilk bilgiler haberimizde.
Microsoft bu ay Xbox One ve Windows 10'un gelecek planlarını açıklayacak
 
Microsoft hem yazılım hem de donanım konusunda önemli ürünlere sahip. Bu ürünlerin başında ise şüphesiz Windows 10 ve Xbox One geliyor. Şirket 25 Şubatta yapacağı yeni etkinlik ile birlikte iki platformu birbirine bir adım daha yakınlaştıracak.

GDG 2016'dan 3 hafta önce düzenlenecek etkinlikte yeni Xbox One oyunlarının tanıtılması ve Windows 10 Redstone güncellemesi hakkında önemli bilgilerin paylaşılması bekleniyor. Windows Central'da yer alan habere göre ise duyurulan oyunlar Xbox One ile aynı anda PC (Windows) platformuna da çıkış yapacak. Benzer bir duruma çok kısa bir süre önce Quantum Break oyununda da şahit olmuştuk.
Oyunların iki platforma aynı anda gelmesi ise Windows 10 ve Xbox One'ın biraz daha yakınlaşmasının bir sonucu olarak görülüyor. 25 Şubatta ayrıca PC'den Xbox One'a görüntü aktarma konusunda da bir duyurunun yapılması bekleniyor. Bakalım etkinlikte kullanıcıları şaşırtacak sürpriz bir gelişme yaşanacak mı? 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3850 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 10 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim