Anlık Bildirim

Microsoft temiz Windows 10 kurulumunu kolaylaştıracak bir araç hazırlıyor

Yazılım devi temiz Windows kurulumunu kolaylaştıracak yeni bir araç üzerinde çalışıyor. Insider'lar tarafından test edilecek uygulama Yıldönümü Güncellemesi ile birlikte genel kullanıma açılacak.
Temiz Windows 10 kurulumu, birçok kullanıcının özellikle de Insider'ların işletim sisteminin kusursuz olduğundan emin olmak için başvurdukları bir yöntemdir. Bu aynı zamanda yeni bir yapının yavaş halkaya (slow ring) ulaşmasının ardından yeni ISO dosyalarının dağıtılma nedenlerinden birini oluşturuyor. Temiz kurulum aşamasında PC üzerinde kurulum dosyasını çalıştırmak için bir USB flaş bellek ya da DVD gibi yükleme medyalarını kullanmanız gerekir. Ancak Microsoft şu anda her şeyi basitleştirerek süreci daha da hızlandırmaya çalışıyor.
Windows Insider mühendislik ekibinde program yöneticisi olarak çalışan Jason tarafından yayınlanan bir gönderi, şirketin temiz Windows 10 kurulumu için yeni bir yöntem üzerinde çalıştığını ve çok yakında Insider'lar için yayınlanacağını ortaya koyuyor. Konuyla ilglili başka hiçbir detay verilmese de yeni kurulum aracının bir sonraki Windows 10 yapısına dahil olması bekleniyor.
Jason hafta sonu yaptığı açıklamada "Merhaba, Windows Insider'lar! Basit ve kolay bir şekilde temiz Windows kurulumu yapmak ister misiniz? Bunu yapmak için kolay bir yol mu arıyorsunuz? Bunu mümkün kılacak bir araç üzerinde çalışıyoruz" dedi.
Bir sonraki Windows 10 yapısının bu hafta gelmesi bekleniyor ve muhtemelen bahsi geçen yeni fonksiyonu içerecek. Ancak son kullanıcılar söz konusu olduğunda temiz kurulumu kolaylaştıracak bu aracın Temmuz ayında yayınlanması beklenen Yıldönümü Günellemesi ile geleceği söylenebilir. Microsoft büyük güncellemeyle birlikte bu özelliği herkese sunmadan önce Insider'lar yardımıyla test etmek ve geribildirimlerle kusursuz hale getirmek istiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15999 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim