Anlık Bildirim

Microsoft'un Windows 10 temiz kurulum aracı artık indirilebilir durumda

Microsoft bir süre önce temiz Windows 10 kurulumunu kolaylaştıracak bir araç üzerine çalıştığını duyurmuştu. Sıfırdan kurulumu kolaylaştıracak bu araç şu anda indirilebilir durumda.
Microsoft daha önce sıfırdan başlamak isteyen kullanıcıların temiz Windows 10 kurulumu yapmalarına izin verecek yen bir çözüm üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Bahsi geçen aracın zaten indirilebilir olduğu görülüyor. Şirket bu konuda birşey söylemedi ancak download linki Twitter kullanıcısı @h0x0d tarafından fark edildi. En önemlisi de programın sadece Redstone yapılarıyla çalışıyor olması. Yani Windows 10'un kararlı sürümünü çalıştıran bir bilgisayarda kullanmak isiyorsanız başlatamıyorsunuz.
"Refresh Windows Tool" olarak adlandırılan araç bir sihirbaz gibi tasarlanmış, bu nedenle işletim sistemini yenileme boyunca size kılavuzluk ediyor. Tam olarak yerleşik Windows Yenileme özelliği gibi çalışan program kişisel dosyaları tutmanızı sağlıyor. Böylece ayarlar ve uygulamalar silinecek ancak dosyalarınız tutulacaktır. Ya da dosyalar, ayarlar ve uygulamalar dahil olmak üzere her şeyin silinmesini de sağlayabiliyor.
İşletim sistemine dahil olan Windows Yenileme seçeneğiyle oldukça benzerlik taşıdığı göz önüne alındığında, bu yeni programla Microsoft'un planlarının aslında ne olduğu şu an için henüz netleşmiş değil ancak şirket daha öne yaptığı açıklamayla işletim sistemini temiz bir şekilde yüklemek isteyen kullanıcılara pratik çözüm sunmak istediğini söylemişti. Yeni araç indirilebilir durumda olduğundan Microsoft muhtemelen test sürecine başlamış durumda. Bu nedenle çok yakında bu konuda resmi bir duyuru bekliyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17254 kez okundu.
32 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim