Anlık Bildirim

Windows 10 ikonik masaüstü arka planı için yoğun çaba sarfediyor

Windows 10 işletim sistemi ile birlikte teknoloji tarihinde yeni bir sayfa açmayı planlayan ve bunun için iyi bir sinerji yakalayan Microsoft, her detay için titiz bir çalışma yürütüyor. Sürümün ikonik masaüstü arka planı da bunlardan birisi. 

Firma paylaştığı bir videoda mavi renk temalı yeni ikonik masaüstü arka planı için hangi süreçlerden geçtiğini detaylı bir şekilde takipçileriyle paylaştı. Videoda arka planın tasarım aşamasında lazer, sis, LED ve Windows logosundan nasıl faydalanıldığı anlatılıyor. 

Video firmanın gösterdiği hassasiyet açısından da önemli zira bir Photoshop çalışması yerine gerçek dünya etkileşimleri ile oluşturulmuş bir Windows 10 arkaplanı bizleri bekliyor olacak. Arkaplan bu efektlerin fotoğrafının çekilmesi ile oluşturulmuş.

Windows 10 ikonik masaüstü belki pek çok kullanıcı için deneyip sonra vazgeçtiği sıradan bir resim olarak kalacaktır ancak arka planında Microsoft'un çabaları hatırdan çıkmamalı. Microsoft bu arkaplanı hero yani kahraman olarak tanımlıyor ancak varsayılan arkaplan olup olmayacağı konusunda bir bilgi yok.  


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12389 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İşletim Sistemleri, windows 10 ve microsoft
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim