Anlık Bildirim

Windows 10'un son Insider yapısındaki hata oyunların çökmesine neden oluyor

Microsoft yetkilisi Gabriel Aul, Windows 10 işletim sisteminin Insider'lar için yayınlanan son yapısında, PC oyuncularını etikeleyecek hataların olduğunu açıkladı.
Insider'lar için yayınlanan en son Windows 10 yapısında, PC oyuncularını olumsuz etkileyecek kötü bir hata var. Fast Ring kanalından dağıtımı yapılan 11102 numaralı Windows 10 yapısı sadece Edge tarayıcısına en son ziyaret edilen web sitelerine hızlı erişim için yeni bir "geçmiş" menüsü getiriyordu. Yayınladığı bir blog yazısıyla yeni yapıyı duyuran Windows Insider programı başkanı Gabriel Aul, aynı zamanda PC oyuncularını etkileyecek bir dizi ciddi sorular olduğunu bildirdi.

Geçtiğimiz Perşembe günü yayınlanan 11102 numaralı yapının, The Witcher 3, Fallout 4, Tomb Raider, Assassin's Creed ve Metal Gear Solid V gibi oyunların çökmesine neden olabileceği belirtildi. Microsoft aynı zamanda diğer oyunlarda da benzer hatalardan etkilenebileceğini söylüyor.

>> Otomobilleri unutun, sürücüsüz bebek arabası geliyor!

Ekran çözünürlüğü değiştirilip özellikle tam ekran moduna geçiş yaparken oyunların kilitlendiği bildirilirken, çok sayıda kullanıcı oyunlar başlatılırken tamamen çökebildiğini belirtmiş durumda. Ve hepsi bununla da sınırlı değil. Yeni yapı aniden wireless kartınızın Windows 10 ile uyumsuz olduğunu bildirerek sizi en son sürücüyü bulmaya zorlayabilir. Diğer potansiyel hatalar arasında Büyüteç ve Ekran Okuyucusu gibi yardımcı teknolojilerin çökmesi ve WSClient.dll hatası da yer alıyor.

Gabe Aul geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamayla artık özellikle Fast Ring kanalını daha da hızlandıracaklarını ve Insider üyelerine daha seri şekilde yeni yapı sunmayı hedeflediklerini söylemişti. Bu durum Windows 10 geliştirme laboratuvarları içerisinde neler olup bittiğini daha sık öğrenmemizi sağlarken aynı zamanda daha fazla hatayla karşılaşabileceğimiz anlamına geliyordu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5101 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows insider ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim