Anlık Bildirim

Windows 8'in geliştirme sürecine ilişkin güncel yol haritası ortaya çıktı

Satış rakamları açısından Microsoft tarihinin en başarılı işletim sistemi olan Windows 7 için Hizmet Paketi 1'in bugün genel kullanıma sunulması bekleniyor. Microsoft bir yandan mevcut işletim sistemini güncellemeye devam ederken, öte taraftan 2012 de çıkması beklenen Windows 8 için geliştirme çalışmalarını sürdürüyor.

Microsoft'un gün ışığına çıkan yeni yol haritasına göre, Windows 8'in hazırlık çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Windows 8 Milestone 2 için kodlama çalışmalarını Eylül ayında tamamlayarak entegrasyon ve hata ayıklama sürecine geçiş yaptığı belirtilen Microsoft, Windows 8 Milestone 3'ün kodlamasına ise 28 Şubat'ta başlayacak.

Aynı yol haritasındaki diğer bilgilere göre, Windows 8 Milestone 2'nin beş ayda tamamlandığını söylemek mümkün. Yani bu bilgiden hareket ederek, kodlaması 28 Şubat'ta başlayacak Milestone 3 için çalışmaların Temmuz ayında tamamlanması beklenebilir. Milestone 3 geliştirme sürecinin tamamlanmasını takiben de Windows 8 için beta aşamasına geçiş yapılacak.

Windows vNext geliştirime süreciyle yakın olan bazı kaynaklara göre, Windows 8'in genel kullanıma sunulacak ilk beta sürümü bu yılın sonlarına doğru hazır olabilir. Öte yandan daha önceki bir haberimizde de belirttiğimiz üzere yatırım bankası Morgan Stanley'den bir analist, Windows 8'in özellikle tablet bilgisayarlar için geliştirilen ARM destekli versiyonunun yıl sonuna doğru çıkabileceğini iddia ediyor.

Windows 8'in geliştirme sürecine ilişkin güncel yol haritası ortaya çıktı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
31536 kez okundu.
14 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İşletim Sistemleri, windows 8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim