Anlık Bildirim

Yeni Windows 10 güncellemesi Edge tarayıcısındaki gizlilik problemini çözüyor

İki hafta önce Edge tarayıcısındaki gizlilik problemi ortaya çıkmıştı. Bugün yayınlanan yeni güncelleme ile birlikte artık gizli sekme ile yapılan ziyaretler kayıt altına alınmıyor.
Yeni Windows 10 güncellemesi Edge tarayıcısındaki gizlilik problemini çözüyor
 
Kısa bir süre önce Microsoft Edge tarayıcısı kullananlara üzücü bir haber verilmişti. Açıklamaya göre Windows 10'da varsayılan tarayıcı olarak gelen Edge tarayıcısında kullanıcılar gizli sekme (inPrivate) özelliğini kullansalar dahi geçmiş kayıtları sabit diskte tutuluyordu.

Bu bilgilerin sabit diske kaydedilmesi, inPrivate özelliği ile internet sayfalarını anonim olarak ziyaret etseniz dahi bilgisayarınıza erişebilen bir kişinin tarayıcı geçmişinize ulaşabileceği anlamına geliyordu. Bu güvenlik sorununun ortaya çıkmasının ardından ise Microsoft bir açıklama yaparak bu konuyu çözmek için çok istekli olduklarını ve kısa süre içerisinde düzeleceğini açıklamıştı.

Aradan geçen 2 haftanın ardından bugün yayınlanan güncelleme ile dev yazılım şirketi sözünü tutmuş görünüyor. Yeni güncelleme bazı diğer düzeltmeler ile birlikte Edge'in gizli sekme sorununu da çözüyor.  Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim