Anlık Bildirim
Sıradaki Video

Mojopac video inceleme

Günümüzde MP3 çalarlardan, telefonlara kadar bir çok taşınabilir ürün USB depolama aygıtı özelliği taşıyor. Bu sayede sürekli ihtiyacımız olan dosyaları veya bir yerden bir yere aktarmamız gereken dosyaları rahatlıkla bu cihazlar üzerinde depolayıp taşıyabiliyoruz.

Mojopac, USB depolama aygıtınızda sadece düz dosyaları taşımanızın yanında bütün windows ayarlarınızı ve sık kullandığınız program ve oyunlarıda taşımanıza olanak veriyor. Yazılım ayarları, programları ve dosyaları taşınabilir kılmasının yanında USB depolama aygıtınızı herhangi başka bir bilgisayara taktığınızda da USB depolama aygıtının takılı olduğu bilgisayarda da bütün ayarlarınızın, program ve oyunlarınızın kurulu olduğu bir arayüz görüntülenmesini sağlıyor. Mojopac sayesinde sık kullandığınız programlar, oyunlar ve kişisel ayarlarınız sürekli yanınızda ve anında kullanılabilir oluyor.

Program rahat bir şekilde çalışabilmek için doğal olarak USB depolama aygıtının bilgi aktarım hızının yüksek olmasına gereksinim duyuyor. Zira programın hızlı ve verimli çalışabilmesi depolama aygıtında yüklü olan programların ve ayarların hızlı bir şekilde okunabilmesine bağlı. Ayrıca USB depolama aygıtını taktığınız diğer bilgisayardaki Windows XP üzerinde de admin yetkilerine sahip olmanızı şart koşuyor. Mojopac'in bir başka bilgisayarda çalışabilmesi için o bilgisayarda kurulu olmasına gerek yok. Programın ihtiyaç duyduğu bütün bilgiler USB depolama aygıtında saklanıyor.

Program :

  • Mojopac

Sistem Gereksinimleri :

  • 1GB veya daha fazla kapasiteye sahip USB 2.0 uyumlu USB depolama aygıtı
  • Windows XP Home / Pro / Media Center Edition veya Tablet PC edition işletim sistemi

Satış fiyatı :

  • Tek lisans için 50$
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim