Anlık Bildirim

Windows 10 ilk kez çocuklar için kendin yap setine dahil oldu

Çocuğunuzun şimdiden bilgisayar bileşenleri konusunda bilgi sahibi olmasını istiyorsanız Kano PC temel anlamda güzel bir set sunuyor. Kano PC özellikleri ve fiyatı haberimizde.

PC toplama uzun yıllardır bilgisayar kullanıcılarının tercih ettiği bir alan ve bunun için temel de olsa bir tecrübe gerekiyor. Diğer türlü topladığınız bir kasanın hiç çalışmaması veya baştan arızaya düşmesi başınıza gelebiliyor.

Kano PC özellikleri ve fiyatı

Kendin yap – DIY setleri ile tanınan Kano girişimi Microsoft ile iş birliği yaparak çocuklara bilgisayar toplamanın temellerini anlatabilmek için yeni bir set hazırladı. Kano PC adındaki yeni set basit ancak gelişmiş bir bilgisayar barındırıyor.

Set içerisinde Windows tablet bilgisayar yer alıyor. Biraz kalın olan bu kasada bileşenleri görebilmeniz mümkün. Ayrıca bir batarya, bir hoparlör ve bir klavye aksesuarı da yer alıyor. Çocuklar kolay bir şekilde bu bileşenleri toplayarak bilgisayarlarını çalışır hale getiriyorlar.

Kasa içerisinde Intel Atom x5-Z8350 4 çekirdekli işlemci, 4GB RAM DDR3L, 11.6 inçlik dokunmatik ekran, 64GB (eMMC) bellek, çeşitli LED bildirim ışıkları şeklinde özellikler mevcut.

Kano PC standart Windows uygulamaları yanında kodlamayı öğretecek uygulamalara da sahip. Ayrıca bileşenlerin nasıl çalıştığını anlatan eğitim uygulamaları da mevcut. Çocuklar büyüteç ile bu parçaların nasıl çalıştığını inceleyebiliyor. Kano PC seti 300$ fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim