Anlık Bildirim

Bitcoin'in market hacmi 200 milyar doları aştı

Son iki aydır oldukça hızlı bir şekilde yükselmeye başlayan Bitcoin, market hacmini de genişletti. Söz konusu kripto para biriminin market hacmi, 17 ay sonra ilk kez 200 milyar doların üstüne çıktı.
Bitcoin, bugün 15 ayın en yüksek fiyatını gördü. Söz konusu kripto para birimi, yaklaşık üç aydır boğa piyasası içerisinde ve bu durum yatırımcılara ümit veriyor.
Coin360'tan elde edilen veriler Bitcoin'i kripto para birimi piyasasında sürücü koltuğuna koyuyor. Bitcoin, 24 saatlik zaman dilimi içerisinde yaklaşık olarak %6'lık bir büyüme gösterdi.

Bitcoin geçtiğimiz yılın Mart ayında 11,000 dolar seviyesinden işlem görmeye başladıktan birkaç hafta sonra bir ayı piyasasına girmiş ve 6,500 dolara kadar gerilemişti.

Analistlerin üstesinden gelmek için önemli bir engel olacağını belirttiği 10.000 dolar barajı, geçtiğimiz günlerde rahatça aşılmıştı. Bitcoin'in bu performansı, birçok analisti de şaşırttı.

Bitcoin fiyat barajını rahatça geçmiş olmasına rağmen piyasalarda henüz tam bir güven söz konusu değildi. Analistlerin belirlediği ve fiyat barajıyla beraber önemli bir konu olan 200 milyar dolarlık market hacmi barajı da bugün itibariyle aşıldı.
Bitcoin'in 200 milyar dolarlık market hacmini aşması, son 17 ayın değerini elde etmesini sağladı. Söz konusu kripto para biriminin dijital para piyasasındaki dominasyonu şu an %60. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim