Anlık Bildirim

Koç ve Sabancı Holding kripto para yatırımı için bir araya geliyor

TCC Blokchain Technologies şirketinin yönetim kurulu başkanı Alphan Manas'ın açıklamalarına göre Türkiye'nin en büyük iki holdingi, TCcoin projesine destek verebilir.

Koç ve Sabancı Holding kripto para yatırımı için bir araya geliyor Tam Boyutta Gör
 

TCC Blockchain Technologies şirketinde yönetim kurulu başkanı olan iş adamı Alphan Manas'ın açıklamalarına göre Türkiye'nin önde gelen holdingleri, Manas'ın başında olacağı kripto para projesi için bir araya gelebilir. Sabah gazetesine açıklamalarda bulunan Alphan Manas, TCcoin olarak adlandırılan projeye destek sağlamaları için Türkiye'nin önde gelen holdinglerine teklif götürdüklerini ve olumlu dönüş aldıklarını belirtti. Holdingler yasal düzenlemelerin tamamlanmasının ardından çalışmalarını hızlandıracak.


Holdingler sıcak bakıyor 

Türkiye Fütüristler Derneği Onursal Başkanı da olan Alphan Manas, tek başına da ICO yapabileceğini ancak büyük kurumlarla piyasaya girerek regülasyon çalışmalarını hızlandırmak istediğini belirtiyor. Manas, dijital paraların güvenilir olduğunu göstermek için büyük holdinglere teklif götürdüğünü açıklarken Koç, Sabancı, Doğan ve Ata Holding’in teklife sıcak baktığı belirtiliyor. Holdinglerin teklife sıcak baktıpını ve kanuni düzenleme yapılırsa böyle bir yapının içinde yer almak istediklerini ifade eden Manas ayrıca holdinglerle ortak bir şirket kurmak için de çalışmaları başlattıklarını vurguladı.


Kurulacak şirketin belirli bir oranda kripto para arzı yapacağını açıklayan Manas, TCcoin'in talebe bağlı olarak değişebilen bir fiyatı olacağını ve insanların sadakat puanlarını değiştirmek için TCcoin'i kullanabileceklerini dile getirdi. Ayrıca hem Koç Holding'in hem de Sabancı Holding'in ürün satışında ödemelerin TCcoin'le yapılmasına izin vermesi bekleniyor. Yani Projenin gerçekleşmesi halinde akaryakıt, ev aletleri ve hatta otomobil satın alımlarında tüketiciler TCcoin'i bir ödeme aracı olarak kullanabilecek.


Yatırımcının güveni sağlanacak 

Alphan Manas şu an için Türkiye'de ICO yapmaya engel yasal bir kısıtlama olmadığını belirtirken güveni sağlamanın oldukça önemli olduğunu düşünüyor. Halihazırda Çiftlik Bank olayı sonrasında piyasada bir tedirginlik olduğunu işaret eden Manas, TCcoin projesi için dışarıdan para topladıklarında bunun saadet zinciri gibi algılanmasından endişe duyuyor. ''Holdinglerle projeyi yaptığımızda, yatırımcının güveni sağlanacak.'' diyen Manas, arkasında üretim gücü olmayan dijital para yapısını da kıracaklarını ekledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4892 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
koç, sabancı ve
4 etiket daha tccoin alphan manas ico Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim