Anlık Bildirim

Rusya Ekonomi Bakanı:“Bitcoin bir sabun köpüğüydü”

Rusya Ekonomi Bakanı, Bitcoin’i bir sabun köpüğüne benzeterek ani düşüşüne dikkat çekti ve bu kripto paranın ani düşüşünü sabun köpüğünün sönüşü olarak nitelendirdi.
Rusya Ekonomik Kalkınma Bakanı, Bitcoin’i yatırımcıların zararına yol açan bir “sabun köpüğü” olarak betimliyor.
Bakan Maksim Oreshkin, RBK ile yaptığı röportajda, Bitcoin'in Aralık 2017’de 20.000 dolar olan maliyetinin dramatik bir şekilde düştüğünü belirtti:“Bitcoin'in fiyatı 20.000 dolara fırlamıştı ve yakın zamanda 4.000 doların altına düştü. Bunu basit şekilde açıklamak gerekirse: Bitcoin’in kendisi bir sabun köpüğü, şimdi de söndü, olan şey bu.
Oreshkin, yatırımcılara uzun zamandır kaybettirmelerine rağmen, kripto para birimlerinin teknoloji inovasyonuna “olumlu bir ivme kazandırdığını” söyledi. Bakan, birçok yatırım projesinin iş için iyi olan Blockchain gibi yeni teknolojiler endüstrisinde yaratıldığını belirtti.
Bu ayın başlarında, Rusya Devlet Duma Mali Piyasalar komitesi başkanı, Rus itibari parasına “dijital bir alanda” tam eşdeğer olacak bir devlet destekli proje yapmayı düşündüğünü dile getirdi.
Bu yaz, Nobel Ödülü kazanan bir ekonomist olan Paul Krugman, kripto paralarla ilgili “şüpheciliği” dile getirmiş ve “toplam çöküşün gerçek bir olasılık olduğunu” sözlerine eklemişti. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13407 kez okundu.
14 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ticaret, kripto ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim