Anlık Bildirim

Adobe, OS X için Photoshop Elements ve Premiere Elements 13 sürümlerini yayımladı

Adobe, OS X için Photoshop Elements ve Premiere Elements 13 sürümlerini yayımladı

Mac kullanıcılarına kolay ancak güçlü fotoğraf ve video düzenleme araçları sunan Elements paketini en son geçen sene güncelleyen Adobe, 13. sürümü geçtiğimiz hafta OS X için indirmeye sunuldu.

Photoshop Elements 13 yazılımı Mac kullanıcılarına daha sade ve kullanışlı bir arayüz sunarken; siyah-beyaz fotoğraf düzenleme, kopyala-yapıştır ile fotoğraflardan kolajlar oluşturma, yüksek kaliteli görüntü karıştırma için renk tonu eşleştirme ve sadeleştirme seçim fırçası, tek tıkla efekt varyasyonu, akıllı kesim önerileri araçları şeklinde özellikler sunuyor. 

Premiere Elements 13 yazılımı ise kullanıcının işaretlediği en iyi noktalar etrafında filmi şekillendiren Favori Anlar, başlık ekranına video ekleyen Başlıktaki Videolar, aksiyon kameralarından gelen görüntülere yönelik gelişmiş Sarsıntı Dengeleyici gibi yeni özellikler içeriyor. 

Paketler içerisinde ayrıca Elements Live erişimi de mevcut. Bir eğitim portalı olan Elements Live, Adobe tarafından sağlanan sayısız eğitim, ipucu ve diğer içerikleri barındırıyor. Erişim her iki paket için de geçerli. 

Elements 13 serisi an itibariyle satışa başladı ve her biri 100$ veya paket halinde 150$ fiyat etiketi ile temin edilebiliyor. Mevcut müşteriler ise her biri için 80$ karşılığı yükseltme yapabiliyor. 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim