Anlık Bildirim

Apple, App Cue'nin geliştiricisi Cue'yu satın aldı

Apple, App Cue'nin geliştiricisi Cue'yu satın aldı

Şimdiye kadar birçok küçük çaplı firmayı gelecek planları dahilinde satın alan Apple, son olarak App Cue isimli kişisel asistan uygulamasını geliştiren Cue’yu (eski adıyla Greplin) satın aldı.

Apple’dan satın alımla ilgili resmi bir açıklama gelmedi ancak yalanlama da gelmedi. Cnet’e açıklamalarda bulunan Apple’ın basın sözcüsü “Apple, zaman zaman küçük teknoloji şirketleri almakta. Ancak bunlar ya da gelecek planlarımız hakkında konuşmayı tercih etmiyoruz.” açıklamasıyla Cue satın alımını dolaylı olarak doğrulamış oldu.

App Cue, mail, rehber, takvim, sosyal ağlar gibi kanallardaki son gelişmeleri tek bir arayüz altında toplayan kişisel asistan uygulaması. App Cue’yi farklı kılan ise bu kanallardan alınan bilgilerin çeşitli algoritmalar ile kullanıcının davranışlarına göre en uygun şekilde düzenlemesini sağlaması.

Apple’ın App Cue’yi iOS’e ne şekilde entegre edeceği şimdilik belirsizliğini korumakla birlikte; iOS 7 ile birlikte daha akıllı bir hal alan bildirim menüsünde kullanması olası görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim