Anlık Bildirim

Apple Music entegreli iOS 8.4 güncellemesi başladı

Apple'ın yeni müzik hizmetin tüm dünyada faaliyete geçireceği iOS 8.4 güncellemesi beklendiği gibi bugün akşam saatlerinde dünyanın pek çok ülkesinde kullanıcılara dağıtıma başladı. 

Güncelleme ile gelen en büyük yenilik şüphesiz Apple Music hizmeti. Apple'ın Beats Music entegrasyonuyla hayat verdiği Apple Music, kullanıcılara aylık abonelik karşılığında on milyonlarca müzik kataloğuna erişim hakkı tanıyacak. 

Apple Music ilk üç ay ücretsiz. Sonraki aylarda 9.99TL fiyat etiketine yükselecek. Bazı ünlü sanatçılar Apple'ın ilk üç aylık ücretsiz üyelik kampanyasına karşı çıkmış ve telif ücretlerinin kesintisiz devam etmesi gerektiğini savunmuştu. Apple da bu tepki karşısında bedava üyelik süresince plak şirketlerine şarkı başına 0.02 cent ödemeyi kabul etmişti. 

Apple Music içerisinde Beats 1 adında bir de canlı yayın kanalı bulunuyor. Dünyanın belirli büyük şehirlerinden DJ'ler 24 saat boyunca canlı yayınlar ve sohbetler ile Apple Music kullanıcılarına eğlenceli saatler sunacak. Apple Music uygulaması Siri ile de uyumlu çalışacak ve örneğin bir filme ait müzikleri Siri'den istediğinizde Apple Music size listeleri sunacak. 

iOS 8.4 güncellemesinde ise çok büyük bir değişiklik yok. Apple Music haricinde bazı hataların giderilmesi de performansın iyileştirilmesi sözkonusu. Güncelleme an itibariyle indirilebilir durumda.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim