Anlık Bildirim

Apple televizyon üretiminden vazgeçti, yeni Apple TV WWDC 2015'de geliyor

 
Apple televizyon üretiminden vazgeçti, yeni Apple TV WWDC 2015'de geliyor
Teknoloji dünyasının en değerli şirketi Apple, bildiğiniz gibi uzun zamandır kendi televizyonunu duyuracak dedikodularıyla gündeme geliyordu. The Wall Street Journal'ın haberine göre ise Apple bu amacından uzun zaman önce vazgeçmiş.
Geçmiş dönemde bünyesinde sensör tabanlı kamera taşıyacağı ve bu sayede direkt olarak televizyon üzerinden video konferans yapılmasına imkan tanıyacağı söylenen Apple HDTV, gelen son bilgilere göreyse yaklaşık bir yıl önce rafa kaldırılmış durumda. Buna neden olaraksa Apple'ın televizyonu için diğer modellerden farklı özellikler geliştiremediği söyleniyor. 
Apple'ın televizyon dünyasındaki en önemlisi temsilcisi Apple TV ise yoluna devam ediyor. Şirket önümüzdeki ay düzenlenecek WWDC 2015 kapsamında Apple TV'nin yeni versiyonunu duyurmaya hazırlanıyor. Elde edilen bilgilere göre yeni Apple TV'nin fiziksel tasarımının yenileneceği, yeni bir yazılım geliştirme kiti (Cihaz için oyun ve uygulama geliştirmek için) ile kendi uygulama marketiyle geleceği, arayüzünün güncelleneceği, Siri entegrasyonu alacağı ve beklentilerin aksine 4K yerine Full HD çözünürlük desteğinde kalacağı belirtiliyor.
Daha önce de haberine yerdiğimiz doğrultuda yeni Apple TV'nin dokunmatik panel taşıyan bir kumada ile gelme ihtimali de bulunuyor. Bu kumandanın mevcut modelden daha ince olacağı ve üzerinde iki adet fiziksel buton taşıyacağı söylentiler arasında yer alıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2820 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, TV ve
3 etiket daha televizyon Apple teknoloji
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim