Anlık Bildirim

Assistant; işte böyle birşey...

Bildiğiniz üzere Apple'ın 4 Ekim'de tanıtacağı iPhone ya da iPhone'ların önemli özelliklerinden biri ileri seviye sesli kontrol sistemi Assistant'ın olacağını sizlerle paylaşmış; sistemde bizleri neleri beklediğini uzun uzun anlatmıştık. Ancak şimdi işi biraz daha anlaşılır kılmak için Macrumors'un özel kaynaklarından aldığı bilgiler ile Jan-Michael Cart'ın parmaklarında şekillenen Assistant videosuna göz atmakta fayda var.

Asisstant ile ayrıntılı hazırladığımız habere buradan ulaşabilirsiniz; ancak birkaç önemli detaya değinmekte fayda var. Assistant'ın alt yapısı Apple'ın Voice Control sistemi ile geçtiğimiz sene satın aldığı, bu alandaki isimlerden, Siri'nin deneyimlerine dayanıyor. Assistant, telefonu sesli yönlendirmekten çok onunla konuşma üzerine kurulu; çünkü sizden gelen emirlerde ne yapacağına karar vermez ise size geri bildirim yapıyor ve karar vermek için soruyor. Bir diğer taraftan gelen bilgiler Assistant'ın yüksek doğruluğu olan bir sistem olacağı yönünde ki bu da yüksek ihtimal dahilinde gözüküyor.

Aklına Jan-Michael Cart'ın parmaklarında hazırlanan, aşağıda görselde de göreceğiniz arayüz gerçeğe ne kadar yakın sorusu gelmiş olan okuyucularımız için şunu belirtelim; Macrumors'un kaynağının ifadesine göre bu arayüz gerçeği ile neredeyse aynı..



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
41659 kez okundu.
22 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, iOS ve
4 etiket daha iphone 5 Apple iphone 4s iPhone
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim