Anlık Bildirim

Çevrenizdeki kablosuz sinyalleri merak ediyor musunuz?

Yüzlerce uydu, baz istasyonu ve farklı iletişim araçlarıyla sarmalandığımız günümüzde çevremizde göremediğimiz birçok sinyal dolanıyor. Architecture of Radio ise bu sinyalleri görsel hale getiriyor.
 
Çevrenizdeki kablosuz sinyalleri merak ediyor musunuz?
Çevremizde insan gözünün algılayamadığı birçok sinyal dolanıyor. Anlık iletişimimizi sağlamamıza imkan tanıyan yani bizi dünyaya bağlayan bu sinyaller, Architecture of Radio isimli iOS uygulaması ile görsel hale geliyor.
Şimdilik iOS platformunda yer alan, Android cihazlar içinse 2016 Ocak ayında kullanıma sunulacak olan uygulama Architecture of Radio, temel olarak kişilerin mobil cihazlarıyla çevrelerinde yer alan kablosuz dijital sinyallerini görsel olarak izleyebilmesine imkan tanıyor.
Bunu ilk izlenimin aksine cihazların kameraları ya da özel aparatlar yardımıyla yerine getirmeyen Architecture of Radio, GPS teknolojisi ile konumuzu belirliyor ve böylece kayıtlı 7 milyon baz istasyonu, yüzlerce uydu ve 19 milyon fazla WiFi router biriminden aldığı verileri görselleştirerek karşınıza çıkartıyor.
Herhangi bir ölçüm amacı gütmeyen ve sadece meraklı kişilere eğlenceli dakikalar vaadeden uygulama, geliştiricinin de özellikle belirttiği üzere evinizdeki WiFi ağınızın çekme gücünü gösterebilecek bir çözüm değil ve ayrıca gerçek zamanlı olarak da çalışma göstermiyor.
7,99 TL'ye satılan Architecture of Radio uygulamasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Çevrenizdeki kablosuz sinyalleri merak ediyor musunuz?
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8082 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, ios uygulama ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim