Anlık Bildirim

Facebook'dan iPhone kullanıcılarına müjde

Facebook, Türkçeye "Hızlı Makale" şekilde çevirebileceğimiz "Instant Articles" özelliğini tüm iPhone kullanıcıları için aktif hale getirdi.
 
Facebook'dan iPhone kullanıcılarına müjde
Firmanın uzun zaman önce tanıttığı bu özellik, Facebook haber içeriklerini daha etkili hale getiriyor. Kişisel akışı içerisinde yer alan "Hızlı Makale" destekli içerikler, üzerlerinde yer alan "yıldırım" işareti ile diğerlerinden ayrılıyor ve bu simge üzerinde basılmasıyla içerik direkt olarak Facebook içerisinde saniyeler içerisinde görüntülenebiliyor.
İçerikleri standart web görüntüleme altyapısına göre 10 kat daha hızlı karşımıza çıkartan Hızlı Makale özelliği, aşağıda yer alan tanıtım videosunda da görebileceğiniz üzere konuyu sadece yazılarla sınırlandırmıyor ve video ile fotoğraf yanında sesli etkileşim de getiriyor. Önümüzdeki haftalarda sayılarının artması beklenen Hızlı Makale destekli içerik üreticiler ise şu şekilde sıralanıyor;
"Billboard, Billy Penn, The Blaze, Bleacher Report, Breitbart, Brit + Co, Business Insider, Bustle, CBS News, CBS Sports, CNET, Complex, Country Living, Cracked, Daily Dot, E! News, Elite Daily, Entertainment Weekly, Gannett, Good Housekeeping, Fox Sports, Harper’s Bazaar, Hollywood Life, Hollywood Reporter, IJ Review, Little Things, Mashable, Mental Floss, mindbodygreen, MLB, MoviePilot, NBA, NY Post, The Onion, Opposing Views, People, Pop Sugar, Rare, Refinery 29, Rolling Stone, Seventeen, TIME, Uproxx, US Magazine, USA Today, Variety, The Verge, The Weather Channel."
Facebook'un iOS yanında Android kullanıcılarına da önemli bir müjdesi bulunuyor. Firma "Hızlı Makale" özelliğini yıl sonunda Android tarafına da getiriyor ve sürecin halka açık beta süreci bugün başlıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim