Anlık Bildirim

Güçlü siyah beyaz fotoğraf editörü: Camera Noir

Apple uygulama marketinin en güçlü siyah beyaz fotoğraf editörü olarak lanse edilen Camera Noir, platforma sağlam bir çözüm getiriyor ve sunduklarıyla dikkatleri üzerinde toplamayı biliyor.
Vintage Noir tarafından iOS 8.0 ve üzeri iPhone ile iPad modelleri için hazırlanan siyah beyaz fotoğraf editörü Camera Noir, Apple uygulama marketi üzerinde kullanıma sunuldu.
Marketin en güçlü siyah beyaz fotoğraf editörü olarak lanse edilen Camera Noir, ilk olarak amacına uygun koyu renkli arayüzü ve Türkçe dil desteğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Alt tarafına yerleştirilen modern kontrol bölümüyle kişilerin çektikleri fotoğrafları siyah beyaz hale getirmesine imkan tanıyan ve bu açından birçok araç ile beraber gelen uygulama, fotoğraf içerisindeki renklerin parlaklık seviyesine dahi tek tek müdahale edebiliyor.
Gerçek zamanlı olarak fotoğraf üzerinden değiştirilebilen "Histogram" ile siyah beyaz fotoğraf düzenlemeyi hem daha eğlenceli hem de etkili hale getiren Camera Noir uygulaması, sadece belirli bölümlere yapılan düzenlemler ile detayları ortaya çıkartabilirken, önemli bir detay olarak fotoğraf çekimi de yapabiliyor. Uygulama bu noktada ISO ve perde hızı gibi manuel ayarlar sunuyor ve bunun yanında isteğe bağlı olarak tamamen otomatik de çalışabiliyor.
7,99 TL fiyat etiketi bulunan Camera Noir uygulamasına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim