Anlık Bildirim
Sıradaki Video

Kredi Kartsız AppleID Oluşturma ve Apple Music Üyeliği

Herkese merhabalar ben Berkan Sezer. Hepimizin bildiği gibi Google Maps gibi çok önemli bir uygulama halen Türk AppStore üzerinde yayında değil ve yüklemek içinde bir Amerikan hesabına ihtiyacınız var. Bu videomuzda size ücretsiz bir Amerikan hesabı açmayı, iTunes üzerinden kullanmayı ve  kredi kartsız açtığımız hesap ile yeni açılan iTunes Music gibi ücretli içerikleri almayı göstermeye çalışacağım.
     
Ücretsiz bir AppleID oluşturmak için ilk olarak yapmamız gereken iTunes programını açmak. Bundan sonra kayıtlı olduğunuz Türk Apple ID'den çıkış yapın. Daha sonra iTunes Store'a gelip en aşağı inerek Türk bayrağına tıklayalım ve çıkan ekrandan ABD'yi seçelim.  Şimdi buradan ücretsiz bir seçenek bulmamız lazım.  Arama ekranına örneğin Twitter yazalım. Çıkan ekranda aşağıda yer alan Twitter seçeneğini bulalım ve Get tuşuna basalım. Bir sonraki  ekrandan Apple Kimliği Yaratı seçelim. Bundan sonra gerekli bilgileri girelim. Şifreniz bir büyük harf ve sayı içeren sekiz karakterden oluşmak zorunda buna dikkat edelim. Sonraki ekranda None işaretine basalım. Billing adrese herhangi bir adresi yazın. City Örneğin Louisville Posta kodu olan 40205 olsun.  Create Apple ID tuşuna basalım. Hesabınız artık oluştu ve son olarak Verify Now tuşuna bastıktan sonra E-mail adresinize gelen e-postayı doğrulayalım. Bundan sonra artık Amerikan Apple ID hesabınız doğrulanmış olacak ve kullanmaya başlayabileceksiniz.
Kredi Kartsız AppleID Oluşturma ve Apple Music Üyeliği
 
Şimdi oluşturduğumuz Apple ID'yi iPhone'da kullanma zamanı. iPhone ayarlardan iTunes ve App Store üzerine gelelim. mevcut Apple kimliğine basıp çıkış yapalım ve yeni oluşturduğumuz Amerikan hesabımızı buraya girelim. Bundan sonra App Store uygulamasını açalım. Yeni yüklenen mağaza artık Amerikan mağazası ve buradan Google Maps'de dahil olmak üzere, istediğiniz uygulamayı cihazınıza indirip kullanabilirsiniz. 
Kredi Kartsız AppleID Oluşturma ve Apple Music Üyeliği
 
Amerika mağazasından indirdiğiniz uygulamaları yedeklemek için yapmanız gereken tek şey iTunes'u Amerikan hesabınızla yetkilendirmek. Bundan sonra yedekleme yaparken artık indirmiş olduğunuz Google Maps gibi uygulamalar da iTunes'a kaydedilir. 
 
Kredi Kartsız AppleID Oluşturma ve Apple Music Üyeliği
Amerikan hesabımız var. Ama sadece ücretsiz uygulamaları alabiliyoruz. Peki iTunes mağazasında, diziler veya müzikler gibi ücretsiz içerikleri de satın almak ister misiniz ? Cevabınız evet ise yöntemi çok basit. Öncelikle ihtiyacımız olan bir iTunes Gift Card. Tabi ki bunun Amerika mağazası için geçerli olması lazım. Bu kartı da temin edeceğimiz yer Target. Alacağımız üründe emaildelivery yani eposta gönderimi, ibaresinin olmasına mutlaka dikkat edelim. Bu fiziksel bir alışveriş değil sadece E-Mail yoluyla gönderilen bir kod.  Kartı add to chart ile sepete ekleyelim.  Daha sonra sepete giderek Check Out kısmına basalım. Çıkan ekrandan New Guest'e basalım.  Bu kısımdan alışverişimizi ziyaretçi olarak tamamlayacağız. Son ekranda PayPal seçeneğine tıklayalım.  PayPal hesabımızla giriş yapalım. PayPal Türkçe içerikle hizmet veren bir sitedir. Üyelik açıp kredi kartınızı kolaylıkla ekleyebilirsiniz.  Continue işaretine basıp, işlem başarılı olduktan sonra ise E-mail adresinize maksimum 4 saat içerisinde bir kod gelecek. Şimdi iTunes uygulamasında, Amerikan hesabınızın aktif olduğu sayfada en aşağı gelerek Redeem seçeneğine tıklayın. Çıkan ekranda, size eposta ile gelen kodu girin. bu işlemden sonra hesabınıza direk olarak almış olduğunuz 15 dolar işlenecek. Artık istediğiniz içeriği iTunes üzerinden satın alabilirsiniz. Benim daha önceden bir 10 dolarlık bir bakiyem olduğu için bu işlemi yapmadım ancak siz güvenle Target üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.
Amerikan hesabınızla Beats 1 Radyo'yu da dinleyebilirsiniz. Ayrıca bu yöntemle Apple Music'e üyede olabilirsiniz. İlk üç ayı bedava olan bu servise iTunes içerisinden erişim sağlayabilirsiniz.  Yalnız bu servisleri kullanabilmeniz için  konum olarak Amerika içerisinde yer almanız gerekiyor. Bunu da basit bir VPN servisi ile beraber halledebiliyorsunuz.
Kredi Kartsız AppleID Oluşturma ve Apple Music Üyeliği
 
Spotflux gibi bir VPN servisi aktif hale geldiği anda konumunuz ABD olarak değişiyor ve iTunes Radyo'da aktif hale geliyor. İlk üç ayı ücretsiz olan iTunes radyoyu gerekli formaları Amerikan hesabı ile doldurduğunuz zaman, hesabınıza eklediğiniz iTunes bakiyesi ile kullanmaya başlayabiliyorsunuz. İlgili aşamalar geçildikten sonra artık iTunes radyo karşınızda. En güzel kısım ise üyelik işlemleri sonrasında iTunes Radyo'yu dinlemek için VPN kullanmak zorunda kalmamanız.
Kredi Kartsız AppleID Oluşturma ve Apple Music Üyeliği
 
Bir kez üye olunduğu zaman müzik servisi ABD dışından da kullanılabiliyor. 
Evet bugün sizlere Amerika Apple ID almayı ve App Store'daki ücretsiz içerikleri cihazımıza indirmeyi gösterdim. Ayrıca yine aynı hesapla ücretli içerikleri de nasıl alabileceğimizi artık biliyoruz. Apple Music servisi telif hakları anlaşmaları yapılır yapılmaz, kısa bir süre içerisinde ülkemizde de hizmete girecek ancak siz bu süreyi beklemeden de bu videoda anlattığım yöntemle üyelik başlatabilirsiniz. Ben Berkan Sezer bir sonraki videomuzda görüşmek üzere. 


Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim