Anlık Bildirim

Tesla CEO'su Elan Musk, Apple ile görüşme iddiaları hakkında konuştu

Tesla CEO'su Elan Musk, Apple ile görüşme iddiaları hakkında konuştu Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan Apple ile Tesla arasındaki görüşme iddialarına birinci ağızdan doğrulama geldi.PayPal’ın da kurucu ortaklarından biri olan Tesla’nın CEO’su Elan Musk, Apple ile masaya oturduklarını söyledi.

Bloomberg TV’ye konuşan Elan Musk, geçtiğimiz yıl şirket düzeyinde Apple ile çeşitli görüşmeler yaptıklarını; ancak görüşmede hangi konuların konuşulduğuyla ilgili yorum yapamayacağını söyledi. Ancak Tesla’nın satılması konusuna değinen Musk,  şu anda şirketinin satılması gibi bir hamlenin yol haritalarında bulunmadığını söyleyerek Tesla’nın Apple tarafından satın alınabileceği yönündeki iddiayı reddetmiş oldu.

Geçtiğimiz hafta yayınladığımız haberde de belirttiğimiz üzere Apple ile Tesla arasındaki yakınlaşmanın, klasik bir satın almadan ziyade, ortak bir teşebbüs kurma üzerine olduğu; Musk’ın son açıklamalarından sonra daha da güçlenmiş oldu.

Hatırlanacağı gibi Tesla, elektrikli araçların en kritik parçası olan batarya teknolojileri üzerine son zamanlarda ciddi yatırımlar yapmaya başlamış; bu kapsamda yakın zamanda ABD’de dünyanın en büyük pil üretim tesisini kuracaklarını söylemişti. Apple'ın da Tesla ile görüşmesinin arkasındaki temel sebebin kurulacak bu GigaFabrika olduğu düşünülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6281 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, Tesla ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim