Anlık Bildirim

iOS 8'in ilk ekran görüntüleri sızdı: Preview, TextEdit ve HealthBook

iOS 8'in ilk ekran görüntüleri sızdı: Preview, TextEdit ve HealthBook

Apple’ın WWDC 2014’de tanıtılması beklenen iOS 8’in ilk fotoğrafları internete sızdı.Fotoğraflarda iOS 8’in yenilikleri arasında olacağı kesinleşen HealthBook, TextEdit ve Preview ilk defa görüntülendi.

Çin’de yayın yapan Weibo sitesinde, bir kullanıcı tarafından yayınlanan ekran görüntüsünde iOS 8’in arayüz açısından iOS 7’den farklı olmayacağı görünmekle birlikte, 4 farklı uygulamaya sahip olduğu dikkatlerden kaçmıyor.

Dün ayrıntılı haberimizde sizlere aktardığımız Preview ve TextEdit ile daha önceleri detaylarını paylaştığımız Healthbook uygulamalarının ikonları görüntülenirken; şimdiye kadar hakkında herhangi bir duyum alınmayan “Tips” isimli farklı bir uygulama daha yer alıyor (Net olmamakla birlikte bu uygulamanın iPhone kullanımıyla ilgili püf noktaların aktarıldığı fabrika çıkışlı bir uygulama olması kuvvetle muhtemel).

Healthbook uygulamasının ikonu hali hazırdaki Passbook uygulamasının ikonu ile büyük benzerlik taşırken; ikondaki her bir rengin ve imgenin farklı bir anlamı bulunuyor. Yukarıdan aşağı doğru: Kırmızı, Kan Basıncı; Turuncu, Yakılan Kalori; Yeşil, Kalp Atış Hızı’nı simgeliyor.

Ayrıca Healthbook uygulamasının sistemde yer alıyor olması; iWatch için geri sayımın başladığı anlamına da geliyor. Eğer HealthBook, son sürümde sistemde yer alırsa; iWatch’ın yeni iPhone’larla birlikte yılın son döneminde lanse edileceğini söylemek mümkün.

Fotoğrafların kaynağıyla ilgili herhangi bir bilgi yer almıyor; ancak Apple içerisindeki kaynaklarıyla bilinen 9to5Mac sitesi, görüntüleri kaynaklarına doğrulattığını ve en azından şu anki iOS 8 çalışmalarını yansıttığını belirttiğini ifade edelim.

iOS 8'in ilk ekran görüntüleri sızdı: Preview, TextEdit ve HealthBook
iOS 8'in ilk ekran görüntüleri sızdı: Preview, TextEdit ve HealthBook
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2379 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, ipod touch ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim