Anlık Bildirim

iOS için Periscope güncellendi, Android yolda

iOS için Periscope güncellendi, Android yolda
 
Twitter'ın tahmini olarak 50 ile 100 Milyon dolar arası bir bedel ödeyerek satın aldığı düşünülen canlı yayın servisi Periscope'ın iOS uygulaması güncellendi.
Oldukça güzel bir arayüzle hazırlanan Periscope, temel olarak kişilerin mobil cihazları üzerinden canlı yayınlar yapmasına ve bu yayınları Twitter takipçileriyle hızlı bir şekilde paylaşmasına imkan tanıyor. Canlı yayın sırasında yorum yapma ya da beğeni düzeyini gösteren kalpler yollanması gibi etkileşimi arttıcı özellikleri de bulunan uygulama, ayrıca canlı yayın bittiği zaman yeniden oynatılmak (Replay) üzere kayıtlar hazırlayabiliyor, sadece belirli kişilerin görebildiği özel yayınlara izin veriyor, Twitter takipçileri temelinde kişi önerileri yapabiliyor ve bildirim temelli ince değişiklikler sunuyor. Yayınlanan yeni sürümüyle ilk olarak önemli performans geliştirmeleri alan uygulama, ayrıca takip edilen kişileri canlı yayında yukarıda tutuyor, sohbet penceresi ile alakalı birçok hatadan kurtuluyor ve canlı yayını yapan kişinin konumu haritada daha geriden gösteriyor.
Ücretsiz olarak sunulan Periscope uygulamasının iOS sürümüne buradan ulaşabilirsiniz. Beklenen Android uygulamasının ise üzerinden çalışmalar resmi olarak açıklandığı kadarıyla devam ediyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim