Anlık Bildirim

iOS için ProCamera 8 büyük bir güncelleme aldı

iOS için ProCamera 8 büyük bir güncelleme aldı
 
Cocologics adlı geliştirici tarafından iOS 8.1 cihazlar için hazırlanan ve Apple Watch'la da kullanılabilen ProCamera 8, büyük bir güncelleme aldı.
ProCamera 8 kişilere fotoğraf tarafında gelişmiş düzenleme seçenekleri, gece fotoğraflarına özel çekim modu, 50 farklı profesyonel filtre ve efekt ile 16:9 ve saniyede 10 kare seri çekim desteği sunarken, video tarafından 6 kat dijital yakınlaştırma, yeni video ayaları ve titremeleri önleyen sanal deklanşör gibi özellikler veriyor. Hazırlanan fotoğraf ya da videoları Facebook, Twitter, Instagram üzerine ya da toplu olarak Dropbox üzerine aktarabilen ProCamera 8, sade ara yüzüyle de kullanıcı deneyimi noktasında sorun yaşatmıyor.
ProCamera 8 yayınlanan yeni sürümüyle ise ilk olarak çok daha gelişmiş bir Apple Watch desteği sunuyor. Artık direkt olarak saat üzerinden HDR çekimler yapılabiliyor ve kamera modları değiştirilebiliyor. Uygulama ayrıca fotoğraf düzenleme odaklı "Curve", "Magic", "Vapor" ve "Fade" araçları kazanıyor. Fotoğraflara yeni pusula ile etkili konum bilgileri dahil edebilen uygulama, eskiye oranla daha iyi HDR çekiyor, otomatik netleme sistemi optimize ediliyor ve bildirim penceresi üzerinden hızlıca başlatılabiliyor.
10,49 TL fiyat etiketiyle satın alınabilen video ve fotoğraf uygulaması ProCamera 8, buradan elde edilebiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim