Anlık Bildirim

iOS uyumlu Red Dot Camera'nın ücretsiz sürümü geldi

Analog fotoğraf makinelerini andıran arayüzü ve gelişmiş çekim özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken iOS uyumlu fotoğraf uygulaması Red Dot Camera'nın ücretsiz sürümü yayınladı.
 
iOS uyumlu Red Dot Camera'nın ücretsiz sürümü geldi
Lifelike Apps tarafından iOS 8.0 üzeri iPhone modelleri için hazırlanan ve filmi fotoğraf makinesi keyfini telefonlara getiren fotoğraf uygulamalarından Red Dot Camera'nın ücretsiz versiyonu yayılandı.
Arayüz yapısı direkt olarak Leica fotoğraf makinelerini andıran Red Dot Camera, bünyesinde enstantane, pozlama telafisi, diyafram ve ISO gibi manuel ayarlar taşıyor. Bu açıdan fotoğraf çekimi için gelişmiş bir seçenek oluşturan uygulama, beraberinde gelen özel büyüteç sayesinde de manuel netlemeyi çok daha kolay ve etkili hale getiriyor. 28mm, 35mm ve 50mm çerçeve değerlerinde çalışma gösterebilen Red Dot Camera, siyah beyaz modu yanında zamanlayıcı da kurabiliyor. Yeni yayınlanan ücretsiz sürüm ile ücretli olan sürüm arasında ki tek fark ise ücretsiz sürümde fotoğraflar üzerine " Red Dot Premium" logosu eklenmesi.
Red Dot Camera'nın ücretsiz sürümüne aşağıdan ulaşabilirsiniz. 7,99 TL'den satışa çıkan Red Dot Camera uygulaması da burada yer alıyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim