Anlık Bildirim

iPhone modellerini eldivenle kullanıma uygun hale getiren ekran filmi: Glovys

iPhone modellerini eldivenle kullanıma uygun hale getiren ekran filmi: Glovys
 
Hemen hemen güncel bütün dokunmatik ekranlı telefonlar için ortak bir problem olan eldiven ile kullanım süreci, özellikle sürekli eldiven kullanmak zorunda kalan çalışanlar ve kış aylarında zorluğunu iyice hissettiriyor. Bu sorunu çözmek için hazırlanan çözümler arasına dahil edilen Glovys, iPhone modelleriyle uyumlu olarak geliştiriliyor ve hayata geçebilmek adına Kickstarter'da bağış toplamaya çalışıyor.
Apple iPhone 3'den iPhone 6 Plus'a kadar olan bütün modellerle kullanılabilen Glovys, cihazlar üzerine ekran filmi şeklinde uygulanıyor. Aralarında çok ince bir boşluk bulunan iki farklı katmandan oluşan film, üst katmana yapılan basınca bağlı olarak alt filmde elektriksel bir akım oluşturuyor ve böylece kapasitif ekranın kontrolü sağlanmış oluyor. Bu işlemi için herhangi bir ekstra güç kaynağına ya da kalibrasyona ihtiyaç duymayan ürün, kenarlarına yerleştirilen silikon bazlı yapışkanları sayesinde de istenildiği zaman rahatça çıkartılıp tekrar takılabiliyor. Bu sayede iPhone'ların arka bölümlerinde taşınabileceği belirtilen Glovys, yıkanabiliyor olmasıyla da zorlu iş şartları için oldukça güzel bir alternatif oluşturuyor.
Kickstarer'da 15,000$ bağış toplamayı hedefleyen Glovys, yapılacak en az 19$ (Dünya çapına 35$ kargo) bağış ile 2015 Eylül ayında elde edilebiliyor. Ürünü tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.
iPhone modellerini eldivenle kullanıma uygun hale getiren ekran filmi: Glovys
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8642 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, iPhone ve kickstarter
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim