Anlık Bildirim

iPhone ve iPad uyumlu belge tarama uygulaması PDFpen Scan+, iOS 7 desteğiyle güncellendi

iPhone, iPod Touch ve iPad modelleriyle evrensel yapıda çalışabilen belge tarama uygulaması PDFpen Scan+, iOS 7 desteğiyle 1.3 sürümüne güncellendi.
SmileOnMyMac adlı geliştirici tarafından hazırlanan PDFpen Scan+, yüklendiği cihazların kameraları üzerinden istenilen her türlü belgeyi rahatlıkla tarayabiliyor, belgelerin köşelerini otomatik olarak algılayarak kırpabiliyor ve bu belgeler üzerinde renk ve ışık ayarlarının yapılmasına imkan tanıyor. OCR (Optical Character Recognition / Optik Karakter Tanıma) isimli teknolojisi ile taranan belgelerin içerisinde yer alan metinleri düzenlenebilir forma getirebilen uygulama, Dropbox, Evernote, Box, Alfresco ve Google Drive gibi bulut depolama servisleriyle de bağlantı kurarak dosya paylaşımı yapabiliyor.
İsminden de anlaşılacağı üzere yapılan taramaları PDF formatında kayıt altına alabilen PDFpen Scan+, sade ve kullanışlı bir yara yüz ile geliyor. Yayınlanan yeni sürümüyle artık çalışmak için iOS 7 işletim sistemli bir cihaz ihtiyaç duyan uygulama, aynı zamanda eskiye oranla daha gelişmiş bir arayüz sunuyor, bünyesine yeni listeler ve özel kağıt boyutları ekleniyor, OCR için ön izleme yapabiliyor, yeni tarama kırpma özelliğiyle daha etkili sonuçlar ortaya çıkartıyor, OCR performansı açısından çok daha yüksek performans sağlayabiliyor ve sayfa animasyonlarıyla görsel bir deneyim vaat ediyor.
10,49 TL fiyat etiketiyle satılan PDFpen Scan+ belge tarama uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim