Anlık Bildirim

Apple Online Store Türkiye açıldı (Güncel)

Uzun süredir beklenen çevrimiçi Apple Store sonunda ülkemizde aktif olarak hizmete girdi. Artık teknoloji severler, direkt olarak Apple.com.tr üzerinden diledikleri ürünü kolaylıkla satın alabilecekle
Apple Online Store Türkiye açıldı (Güncel) Tam Boyutta Gör
Uzun süredir beklenen Apple Store'un çevrimiçi mağazası sonunda ülkemizde aktif olarak hizmete girdi.
Birkaç dakika öncesinde açılan mağaza ile teknoloji severler artık direkt olarak Apple üzerinden alışveriş yapabilecekler.
Apple Store Türkiye'yi aşağıdaki bağlantıdan ziyaret edebilirsiniz.
Güncelleme: Apple'ın resmi Apple Store Türkiye açıklamasını aşağıdan okuyabilirsiniz:

Apple olarak, Türkiye'de Apple Online Store'un bugün açıldığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye'de müşteriler ilk kez doğrudan Apple'dan alışveriş yapabilecekler ve her aşamada uzmanların önerilerinden yararlanabilecekler.

Apple Online Store müşterilerine, dünyanın en ileri görüşlü akıllı telefonu iPhone 5s, bugüne kadar üretilmiş en renkli iPhone olan iPhone 5c, iPad 2 ve iPad mini, yeni Retina ekranlı MacBook Pro, tüm gün dayanan pil ömrüne sahip MacBook Air ve iPod (PRODUCT) RED gibi en yeni Apple ürünlerini sunuyor.

Apple Online Store'da iPad, iPod touch ve iPod nano'ya lazer baskıyla kişisel mesajlarınızı yazdırma ve satışa sunulan Mac'lerden herhangi birini sadece birkaç tıklamayla özel yapılandırma, çok çeşitli üçüncü taraf aksesuarlar ve özel ürünler ve Ödül Puanları ve büyük bankalarla işbirliği içinde 12 aya kadar taksit gibi bir dizi güvenli ödeme yöntemi ve banka havalesiyle nakit ödeme yapan müşteriler için indirim gibi fırsatlar ve olanaklar sunulmaktadır.

Müşterilere, kendileri için en uygun ürünleri bulmalarına yardımcı olmak için telefonla veya çevrimiçi sohbet yoluyla uzman desteği verilmekte ve müşterilerin iPad, iPhone ve Mac'lerini hemen kullanmaya başlamalarına yardımcı olmak için ücretsiz satış sonrası kişisel kurulum oturumları düzenlenmektedir.
Dip Not: Teknolojiyi bizden takip etmeye devam edin ;) 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
29079 kez okundu.
226 kişi, toplam 270 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple store, iOS ve
5 etiket daha mac os x Apple iPhone iPad
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim