Anlık Bildirim

Yeni bir MacBook modeli yolda

Apple’ın bu hafta yapacağı etkinlik ile ilgili iddialar yoğunlaşmaya başladı. MacBook ailesine odaklanacak yeni etkinlikte 3 farklı modelin boy göstereceği iddia ediliyor.

Apple’ın bu hafta yapacağı Mac etkinliğinde ağırlıklı olarak MacBook Pro modeline yoğunlaşılacağı tahmin ediliyor. Yine MacBook Air konusunda da bir hareketlilik beklenirken, şimdi ise asıl sürprizin MacBook tarafında olabileceği gündeme geldi.

Asıl Sürpriz MacBook Modelinde

Normalde 13 ve 15 inçlik iki yeni MacBook Pro modelinin duyurulması bekleniyordu. Ayrıca bu modellerde uygulamaya göre değişebilen kısayollara sahip OLED fonksiyon tuşları olacağı da belirtiliyordu. MacBook Air tarafında ise güncellemelerin yanında 11 inçlik modelin rafa kalkması söz konusuydu. Yine tüm modellerde Thunderbolt 3 destekli USB Tip-C girişleri olacaktı.

Apple’a yakınlığıyla bilinen KGI Securities, bu yıl yeni bir MacBook modelinin piyasaya çıkacağını iddia ediyor. 13 inçlik bu yeni modelde dikkat çekici yükseltmeler yapılması bekleniyor. Şimdilik bu yenilikler konusunda net bilgiler mevcut değil. Ayrıca Mac Mini veya iMac gibi masaüstü sistemler ise gelecek yıl ortalarına kadar herhangi bir güncelleme görmeyecek.

27 Ekim etkinliğiyle birlikte Apple’ın uzun bir süre MacBook defterini kapatması bekleniyor. Zira tüm aile elden geçirilmiş ve yenilenmiş oluyor. En azından gelecek yıl sonlarına kadar muhtemelen bir daha sayfa açılmayacak. Bu süreç içerisinde Apple’ın yeni iMac, Mac Mini, Mac Pro ve harici ekranına odaklanacağı tahmin ediliyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim