Anlık Bildirim

Galaxy Watch resmen tanıtıldı! İşte Galaxy Watch özellikleri ve fiyatı

Samsung, yeni nesil akıllı saati Galaxy Watch'u tanıttı. Gear S3'ün devamı niteliğindeki Galaxy Watch ile artık telefondan bağımsız şekilde görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.
Yaklaşık olarak iki yıldır üst sınıf bir akıllı saat duyurmayan Samsung, bugün New York'ta düzenlediği "Galaxy Unpacked" etkinliğinde yeni akıllı saat modeli Galaxy Watch'u görücüye çıkardı. Bluetooth ve LTE olmak üzere iki sürümle gelen Galaxy Watch, tarzınızı tamamlamaya aday akıllı saat modelleri arasındaki yerini aldı. 
 

Galaxy Watch neler sunuyor?

İki farklı kasa boyutuyla gelen Galaxy Watch'un 42 mm boyutlu modelinde 1.2 inç dairesel AMOLED ekran bulunurken, 46 mm kasa ölçülerine sahip Galaxy Watch'da ise 1.3 inç'lik AMOLED ekran yer alıyor. Her iki ekran da Corning Gorilla DX + ile korunuyor. Ayrıca askeri sınıf test standartlarını da başarıyla geçen Galaxy Watch'u yüzerken de kullanabilmek mümkün. 
Teknik detaylardan bahsedecek olursak; 1.15 GHz hızında çalışan çift çekirdekli Exynos 9110 çipseti ile güçlendirilen Galaxy Watch'un LTE sürümünde 1.5 GB RAM ve 4 GB dahili depolama birimi bulunuyor. Bluetooth'lu versiyonda ise 768 MB RAM ve 4 GB depolama kapasitesi yer alıyor. 3G / LTE, Bluetooth 4.2, Wi-Fi b / g / n, NFC, A-GPS / Glonass bağlantı seçenekleriyle gelen Galaxy Watch, Tizen OS 4.0 işletim sistemiyle kutudan çıkıyor.
Gelelim batarya kısmına. 42 mm boyutundaki modelde 270 mAh batarya bulunurken, 46 mm boyutundaki Galaxy Watch modelinde ise 472 mAh kapasiteli bir batarya bulunuyor. Samsung'un belirttiği verilere göre; 42 mm'lik Galaxy Watch modeli 45 saatin, 46 mm boyutundaki model ise 80 saatin üzerinde kullanım ömrü sunuyor.  
Bluetooth ve LTE olmak üzere iki farklı sürümle gelen Galaxy Watch, tıpkı Apple Watch Series 3'te olduğu gibi e-SIM teknolojisini bünyesinde barındırıyor. Bu sayede telefonunuz olmadan Galaxy Watch üzerinden görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Ancak bu özellik ülkemizde kullanılamıyor. 
Stres takibi, nefes ölçümü, kalp ritmi, gibi ölçümler yapabilen Galaxy Watch, sağlık anlamında da ön plana çıkmayı başarıyor. Uyku düzeninizi de yakından takip eden Galaxy Watch; hava durumu, ajanda ve sağlık gibi konularda her akşam günlük raporlar verebiliyor. Bu sayede gerek sağlığınız olsun gerekse de günlük planlarınızı yakinen takip edebiliyorsunuz.
Ayrıca telefon taşımaya gerek duymadan Spotify'ın çevrimdışı modu ile önceden Galaxy Watch'a indirdiğiniz müzikleri dinleyebiliyorsunuz.  
Samsung ve diğer Android cihazlar için Android 5.0 ve üstü sürümlerde kullanılabilir olan Galaxy Watch, iOS tarafında ise iOS 9.0 ve üstü sürümleri yüklü iPhone modelleri ile çalışıyor. 

Galaxy Watch ne zaman satışa çıkacak?

Galaxy Watch, 14 Eylül tarihi itibariyle Türkiye pazarına giriş yapacak. Akıllı saatin Türkiye fiyatıyla ilgili bir bilgi bulunmazken, Galaxy Watch ilk olarak 24 Ağustos'ta ABD pazarına girecek ve ilerleyen tarihlerde aşamalı olarak küresel piyasadaki yerini alacak.
42 mm kasa boyutuna sahip Galaxy Watch; 329 dolardan fiyat etiketine sahipken, 46 mm'lik model ise 349 dolardan raflardaki yerini alacak.
Galaxy Watch'un kordon seçenekleri ise şöyle: Gümüş, gece siyahı ve pembe altın.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11787 kez okundu.
19 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı saat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim