Anlık Bildirim

Huawei P30’a kablosuz şarj özelliği kazandıran kılıf

Huawei P30, üst seviye Pro modeline göre bazı özelliklerden yoksun. Bunlardan biri de kablosuz şarj. Ancak Huawei’nin hazırladığı kılıf ile P30’a kablosuz şarj özelliği kazandırabiliyorsunuz.
Huawei P30 kablosuz şarj kılıfı Tam Boyutta Gör
Yeni Huawei P30 serisi geçtiğimiz gün tanıtıldı. Serinin uygun fiyatlı P30 Lite modelini kenara ayırırsak P30 ve P30 Pro’ya odaklanan etkinlikte cihazlar hakkında tüm detaylar ortaya çıktı. P30 Pro’ya kıyasla kamera, ekran vb. konularda geride kalan P30’un eksik özelliklerinden biri de kablosuz şarj desteği olmamasıydı. Huawei’nin hazırladığı kılıf ile P30’a da kablosuz şarj desteği kazandırılabiliyor.

10W kablosuz şarj desteği

P30 Pro modelinde 15W kablosuz şarj desteği bulunmakta. Ancak P30’u kablosuz şarj etmek istiyorsanız bu kılıfı almak zorundasınız. Kılıfı aldığınızda telefonunuz 10W kablosuz şarj desteğine kavuşuyor. Qi kablosuz şarj standardını destekleyen bu kılıf sayesinde bir yandan telefonunuzu korurken diğer yandan da yeni bir özelliğe sahip oluyorsunuz. Ayrıca kılıfın manyetik materyali sayesinde araç içi manyetik tutucularla direkt olarak kullanabiliyorsunuz.

Huawei P30 kablosuz şarj kılıfı Tam Boyutta Gör

Kablosuz şarj destekli kılıf turuncu ve mavi şeklinde iki renk seçeneği ile geliyor. Fiyatı hakkında ise herhangi bir bilgi mevcut değil. Firma, bu kablosuz şarjlı kılıf dışında farklı tasarımlarda kılıflar da sunuyor. Huawei P30 modelinin 5699 TL’lik fiyatı düşünüldüğünde cihazın dahili kablosuz şarj özelliği ile gelmesi çok daha iyi olabilirdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim