Anlık Bildirim

Samsung Gear Fit 2 ve IconX kulaklıklar resmi sitede, ama yanlışlıkla...

Samsung’un yılın ikinci yarısı için hazırladığı Gear Fit 2 bileklik ve IconX fitness kulaklıkları, resmi sitede de kendisine yer buldu ancak kısa süre sonra kaldırıldı.

Bu yılın ilk yarısında giyilebilir cihaz pazarı açısından önemli bir atılımı olmayan Samsung’un, ikinci yarı için yoğun bir çalışma içerisinde olduğu biliniyor. Gear S3 modelinin yanında Gear Fit 2 bileklik ve IconX fitness kulaklıkları bu yıl karşımıza çıkacak ürünler arasında.

Gear Fit 2 ve IconX kulaklıklar, bir süre önce internete sızdırılmıştı. Samsung’un S Health sayfasında yapılan yeni tasarım değişikliği sonrasında, Gear Fit 2 ve Icon X kulaklıklar boy göstermeye başladı ancak bir kaç saat sonra sayfadan kaldırıldı. Sızıntılar ile sayfada çıkan görseller birebir aynı. Bu bakımdan, iddialar da netlik kazanmış oluyor.

İlk nesli oldukça beğenilen Gear Fit 2, biraz daha kavisli ve ergonomik bir yapıya sahip olacak. 1.84 inçlik dokunmatik Super AMOLED ekranında pek çok fonksiyon takip edilebilirken, ek olarak bir GPS yongasının da olacağı ifade ediliyor. Yani cihaz, konum ve mesafe tespiti için telefona bağlanmaya ihtiyaç duymayacak.

Gear IconX adındaki Bluetooth kulaklıkları ise fitness takibi yapabiliyor ve üzerinde dokunmatik bir kontrol alanı bulunuyor. 4GB kapasite ile müzik dosyalarını da dinleyebiliyorsunuz. Özellikle bileklik takmaya alışamayanlar için Gear IconX kulaklıklar iyi bir alternatif olacak. Henüz cihazların ne zaman tanıtılacağı bilinmiyor. 

 
Samsung Gear Fit 2 ve IconX kulaklıklar resmi sitede, ama yanlışlıkla...
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim